Jó gyakorlat, ha a tárogatást egyszerre egy kézzel, kanapén oldalt fekve csinálom?
Figyelt kérdés
Szerintem ilyenkor dudorodik ki legjobban és feszül meg a legjobban a mellem, a belső részen is ami jó lenne nekem. Csak ezt most magamtól találtam ki. Sima tárogatásnál csak addig feszül az izom amíg oldalt van de így másik mozgástartományban edzhetném a mellem. jó ötlet? van ilyen gyakorlat? szerintem olyasmi lehet mint a csigás, de itthon nincs ilyen csigás dolgom.2012. szept. 4. 16:06
1/9 anonim válasza:
Általában ez két kézzel végezve szokott történni és így is válik be, de ha neked ez a jó, így érzed, akkor csinálhatod. Vagy tudod mit? Hetente cserélgesd a két módszert.
2/9 anonim válasza:
Nem ránt le oldalra a súly? Én úgy lefordulnék a keskeny fekpadomról, mint a sz*r ha 1 kézzel csinálnám :)
Esetleg valami kapaszkodsz?
3/9 A kérdező kommentje:
na erre nem gondoltam, de igen, kapaszkodnék :) csak szerintem ettől többet kapna a mell belső része mint a sima tárogatástól.
2012. szept. 4. 16:30
4/9 A kérdező kommentje:
és persze, csinálok én mindent, ez csak plusszban lenne:)
2012. szept. 4. 16:31
5/9 anonim válasza:
ha nagyon puha a kanapé, nem támaszt alá. Mondjuk ha rugós a kanapé, és az nem biztos, hogy jó lesz a hátnak.
6/9 A kérdező kommentje:
nem nagyon puha, de miért tehet rosszat a hátnak? mire figyeljek?
2012. szept. 4. 17:03
7/9 anonim válasza:
Megmondom mire figyelj:)
Pl arra, hogy nem tudsz a mellizom belső felére jobban dolgozni, mivel a mellizom rostjai vízszintes tapadásúak. Tehát nem lehet ugyanazon izomrostnak az egyik végét jobban edzeni.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindig ezt mondjatok de ez nem igaz.. en erz h alul kivul v belul van izomlazam :) lehet h az egesz mell dolgozik de lehet ugy h bizonyos helEken jobbam.
2012. szept. 4. 19:02
9/9 anonim válasza:
Akkor jó neked.:) D gondolj bele, ha mindenki ezt mondja és a szaklapok is, akkor szerinted mindenki hülye és nem értenek hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!