Tömegelés alatt nem nő a súlyom, de látom /érzem, hogy nőnek az izmaim. Létezik ez?
30 as volt a karom most 34 es. Mellizmom is látom,hogy nőtt vádlim,combom is. De a súlyom 2-3 hónapja 80 KG.
Mondjuk scitec megateszten is volt egy csávó aki 1 KG-ot szedett fel és mellizma +14 cm karja+4cm és a hasa 7CM-el CSÖKKENT!(tömegelés alatt ugye) Lehet,hogy én is ilyen "adottság"okkal rendelkeznék?
én nem halottam ilyenről hogy bárkinek is csökkent volna a testmérete a teszt alatt.
érezni meg nem lehet azt hogy nő az izmod.
max azt hogy meg edzetted de az izom olyan lassan nő hogy nem lehet érezni hogy nő.
ugyan akkor ugyan úgy méred megad mindig?
nem bedurranás után méred?
mellkasodnál,ott a levegővel,váll tartással sokat lehet csalni.
biztos hogy ugyan úgy méred magad?
Kaszás Bálint a neve a csávónak.
És este szoktam mérni.(kb havonta 1-2X) és mindig reggel eddzek. Szóval nem volt bedurranva
ma 13:15
jól látod,átverés,megtévesztés a stiec megateszt,nem csak kiegeket nyomatnak.
amúgy nem elírás a derékméret, csak pontatlanul mértek, először egy hölgy mérte, a végén még egy srác, és a has is be volt full húzva.
2. az nyílt titok, hogy itt nem csak a scitec termékeket fogyasztották, hanem más finomságokat is... és mellesleg ahogy megtudták hogy bekerültek a tesztbe, szarul kajáltak, és nem edzettek, így eléggé szar formával álltak először kamera elé, és mindenki tudja mennyit számít az izommemória meg egy kis juice...
ettől függetlenül hatalmas munka áll a fiúk mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!