Gyúrós kaja? Tömegelés alatt megfelel?
Figyelt kérdés
mit gondoltok erről a termékről jólehet tömegelés szempontjából csirkemellből van és panírozott is
2012. aug. 26. 17:54
1/7 anonim válasza:
Szerintem elmegy. De nem olcsóbb a sima csirkemell?:DD:
2/7 A kérdező kommentje:
hát nem éppen mivel azt 1800 körül tudom beszerezni fagyasztottat...ugyanis tescoba büdös hús nem kell hiába 1200-1300 között mozog
2012. aug. 26. 18:01
3/7 anonim válasza:
Én 3 éve csak Tescoban veszem a csirkemellet 1400-1500ft körül és eddig még nem volt problémám azon kívül, hogy néha a mellcsont végét benne hagyták, de ahányszor ez előfordult azt egy kezemen meg tudom számolni. Egyébként én úgy szoktam, hogy egyből 5 kilót viszek és akkor ki se bontják a nagy pakkot amiből amúgy kipakolnák a pultra, az meg garantáltan friss, illetve nem tudnak csalni vele, mert rajta van minden dátum. Egyébként hidd el, hogy ami szart beletesznek ebbe a gyorsfagyasztott cuccba, az károsabb, mint a hús amit megveszel. Tele van szójával, gluténnal és mindenféle emulgeálószerrel és gyanítom a fehérje ami benne van se az a mennyiség/minőség. Ha meg beleharapsz, gyanítom, hogy semmi húsra emlékeztető textúrája nem lesz...nyilván nem véletlenül. Plusz ezt bő olajban kell kisütni, ami nem igazán jó hosszútávon, és az olajból is annyit el fogsz használni, amiből már normális csirkemellet tudsz venni. Ez az én véleményem erről. :)
4/7 poiu válasza:
Én egész csirkét szoktam venni a csarnokban 6 száz valamennyi forintért. Ebből van leves, mell és comb (a comb is fehérje :-) sőt kis zsír is, amivel kiváltom az étolajat.
5/7 NagyonGonosz válasza:
Piac baromfi mintabolt legszebb mellfilé amit valaha láttam 1260Ft/kg.
6/7 anonim válasza:
Ez nem jó! Ennek annyi a fehérje tartalma kb mint egy pet palacknak. Csirkemell!
7/7 anonim válasza:
Ne vegyél panírozott sz@rokat. Rendes csirkemellet vegyél. Nálunk a CBA-ban változó az ár, kb 1300-1400 Ft körül szokott mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!