Tömegnővelő? Többi lent!
A faterom azt mondja, hogy a tömegnővelők csak fel fúvatják a karit és a többi izmot, đe erő nem lesz benne.
Ez igaz? Vagy nem jól tudja?
csakii1
őhhm még 1 kérdés
szálkásításhoz mit csináljak?
crossfit edzés jó?
futás, úszás jó ahoz hogy szálkásodjak?
Futás és úszás jó, crossfitet sajnos nem ismerem.
Heti 3-4x 40-50 perc kocogás és szálkásító diéta. Ennyiből áll fogyni.
és evvel a tömegnővelővel (Jumbot akartam venni, Đee csak ez volt) ha heti 3 edzést betartom
kb. mennyi idő alatt nézhetek ki így?
Még szeretnék tömeget növelni.
később szálkásítás!
köszönöm a válaszokat *csakii1* neked külön köszönet
minden normális válaszra ment a zöld pacsi:)
Előttem már kivesézték a dolgot, de sajnos én is sok hasonló ilyen sztorit hallottam már, hogy a szülők féltik a gyereket a táplálékkiegészítőtől, meg hogy az az izom csak "felfújt" izom. Az izom az izom, ugyan úgy fehérjéből épül fel, az a fehérje mindegy, hogy turmixból vagy csirkemellből származik, ugyan úgy teljes értékű fehérje. Ezek ugyan úgy készülnek technikailag, mint mondjuk ez zacskós leves vagy milánói fix, koncentrálva tartalmazzák a szükséges dolgokat, csak persze ez egészséges, nincs tele tartósítószerrel meg ízfokozókkal.
Apukádtól kérdezd meg, hogy mivel másabb beszedni mondjuk egy Béres cseppet, mint fehérjeturmixot inni? Az a vitaminokat tartalmazza koncentráltan, ez pedig azt a fehérjét, amit a húsban van. És nem mesterséges, ahogy azt sokan hiszik, tejsavóból állítják elő mikroszűréssel. Szteroidot sem tesznek bele, mint ahogy sokan hiszik, mert a szteroid rohadt drága, akkor a protein por se ennyibe kerülne ha lenne benne, plusz nem is kerülhetne kereskedelmi forgalomba a boltok polcaira. Meg lehet győzni az ősöket is érvekkel. :)
Egyébként a tömegnövelő mint a neve is mutatja táplálékKIEGÉSZÍTŐ. A legfontosabb a jó étrend, mellé ez már csak a szükséges plusz.
Tömegnövelésnél a fehérjebeviteled legyen 2-2,5g*testtömeg kg és a szénhidrát pedig 5-6g*testtömeg kg.
Ezekből kellene összehozni: fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró.
Szénhidrát: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta és mehet sok zöldség.
Zsír: két kanál lenmagolaj, omega3 kapszula
edzés után menjen egy protein+dextróz turmix, mivel így tudnád a leghamarabb visszatölteni a tápanyagraktárakat. D
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!