Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnővelő? Többi lent!

Tömegnővelő? Többi lent!

Figyelt kérdés

A faterom azt mondja, hogy a tömegnővelők csak fel fúvatják a karit és a többi izmot, đe erő nem lesz benne.

Ez igaz? Vagy nem jól tudja?

2012. szept. 1. 19:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én is neked, hogy normális vagy és megérted a dolgokat, nem bírnám sokáig itt az oldalon ha nem lennének olyanok mint te.
2012. szept. 1. 22:17
 22/29 A kérdező kommentje:

csakii1

őhhm még 1 kérdés

szálkásításhoz mit csináljak?

crossfit edzés jó?

futás, úszás jó ahoz hogy szálkásodjak?

2012. szept. 1. 22:21
 23/29 anonim ***** válasza:

Futás és úszás jó, crossfitet sajnos nem ismerem.

Heti 3-4x 40-50 perc kocogás és szálkásító diéta. Ennyiből áll fogyni.

2012. szept. 1. 22:23
 24/29 A kérdező kommentje:

és evvel a tömegnővelővel (Jumbot akartam venni, Đee csak ez volt) ha heti 3 edzést betartom

kb. mennyi idő alatt nézhetek ki így?

[link]

2012. szept. 1. 22:27
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha az étkezést is betartod (mert 70%ban azon múlik) még akkor se lehet pontosat mondani mert genetikától is függ. Valószínűleg pont ugyanígy nem tudsz kinézni, de ha minden jó 2-3év alatt el lehet szerintem érni.
2012. szept. 1. 22:30
 26/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, el kéne dönteni, hogy mit szeretnél. Izomtömeget növelni vagy szálkásodni? Ugyanis ez egyszerre nem megy. Nem tudsz naturálban zsírt leadni és izmot növelni egyidőben. Két különböző arányú étrend kell hozzá.
2012. szept. 1. 22:31
 27/29 A kérdező kommentje:

Még szeretnék tömeget növelni.

később szálkásítás!

köszönöm a válaszokat *csakii1* neked külön köszönet

minden normális válaszra ment a zöld pacsi:)

2012. szept. 1. 22:34
 28/29 anonim ***** válasza:

Előttem már kivesézték a dolgot, de sajnos én is sok hasonló ilyen sztorit hallottam már, hogy a szülők féltik a gyereket a táplálékkiegészítőtől, meg hogy az az izom csak "felfújt" izom. Az izom az izom, ugyan úgy fehérjéből épül fel, az a fehérje mindegy, hogy turmixból vagy csirkemellből származik, ugyan úgy teljes értékű fehérje. Ezek ugyan úgy készülnek technikailag, mint mondjuk ez zacskós leves vagy milánói fix, koncentrálva tartalmazzák a szükséges dolgokat, csak persze ez egészséges, nincs tele tartósítószerrel meg ízfokozókkal.

Apukádtól kérdezd meg, hogy mivel másabb beszedni mondjuk egy Béres cseppet, mint fehérjeturmixot inni? Az a vitaminokat tartalmazza koncentráltan, ez pedig azt a fehérjét, amit a húsban van. És nem mesterséges, ahogy azt sokan hiszik, tejsavóból állítják elő mikroszűréssel. Szteroidot sem tesznek bele, mint ahogy sokan hiszik, mert a szteroid rohadt drága, akkor a protein por se ennyibe kerülne ha lenne benne, plusz nem is kerülhetne kereskedelmi forgalomba a boltok polcaira. Meg lehet győzni az ősöket is érvekkel. :)

Egyébként a tömegnövelő mint a neve is mutatja táplálékKIEGÉSZÍTŐ. A legfontosabb a jó étrend, mellé ez már csak a szükséges plusz.

2012. szept. 1. 22:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Tömegnövelésnél a fehérjebeviteled legyen 2-2,5g*testtömeg kg és a szénhidrát pedig 5-6g*testtömeg kg. 

Ezekből kellene összehozni: fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró. 

Szénhidrát: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta és mehet sok zöldség. 

Zsír: két kanál lenmagolaj, omega3 kapszula

edzés után menjen egy protein+dextróz turmix, mivel így tudnád a leghamarabb visszatölteni a tápanyagraktárakat. D

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is : [link]

2012. szept. 1. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!