Ha pár kilót akarok magamra szedni, akkor azt lehet tömegnövelő, izomnövelő és effajta szerek nélkül is elkezdeni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy vannak ilyen tömegnövelő étrendek kezdőknek, csak az a baj, hogy nem akarok és nincs is pénzem ilyen szerekre.2012. aug. 31. 20:59
1/14 A kérdező kommentje:
mármint, hogy azokban szerepel Protein-turmix meg ilyen turmix olyan por ilyen tabletta ezek nélkül nem lehet?
2012. aug. 31. 21:00
2/14 anonim válasza:
Ezek nem szerek.
Ha ezek nélkül is megvan a szükséges tápanyagmennyiség, akkor persze hogy lehet.
3/14 A kérdező kommentje:
igen, csak az a bajom, hogy egyszerűen nem akarok sehogysem hízni akármennyit eszem
2012. aug. 31. 21:02
4/14 anonim válasza:
Kis izomnövekedéshez is kaloriaplusz kell megfelelő kajákkal. Kakaóscsigával ne lesz izom.:)
5/14 A kérdező kommentje:
ez is érdekes..valahol azt olvasni hogy 5000 kalóriát kell egy nap bevinni a szervezetbe 80 kg-soknak én csak 63 vagyok könyörgöm...
2012. aug. 31. 21:07
6/14 anonim válasza:
Ha nem nősz, emelni kell a ch-n ilyen egyszerű. Gondolom nem számolod a kajád pedig azt kell csinálni és akkor menni fog.
7/14 anonim válasza:
Na jó, látom semmit nem értesz hozzá.
Alapok: [link]
8/14 A kérdező kommentje:
igen sajnos nem nagyon értek hozzá, edzőterembe sem tudok menni, úgyhogy itthon kellene megoldanom az edzést is, ami még nehezebb
2012. aug. 31. 21:10
9/14 anonim válasza:
Figyu, tömegnöveléshez legyen meg a 2-2,5g*testtömegkg fehérje és az 5-6g*ttkg szénhidrát. Így tudsz fejlödni.
10/14 poiu válasza:
Ha több kalóriát eszel, mint amit felhasználsz, akkor zsírosodsz. Ez nem lehet cél. Ha súlyzózol és eszel elég fehérjét, akkor izmosodni fogsz. Mind a kettő kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!