Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Folyamatos fogyás testépítőként?

Folyamatos fogyás testépítőként?

Figyelt kérdés
beteg voltam lefogtyam az egy dolog,de miután felépültem emntem edzeni,ettem jó nem annyit mint előtte,meg elfogyott a fehérjém is de folyamatosan fogyok,ez mitől lehet?
2012. aug. 31. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól lehet, hogy nem eszel eleget, főleg, ha már edzel is, ahhoz ugye még több kaja kellene. Nem elég kajálgatni valamit csak érzésre. Ezt ki kellene számolni és betartani.

Így próbáld meg:

Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

mintaétrendek: [link]

2012. aug. 31. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:
tudom ezekkel tisztában vagyok,meg betegség előtt is így nyomtam most is próbálo de már 7kilót ledobtam egy hét alatt..
2012. aug. 31. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor jó, ha tisztában vagy vele, most már csak többet kéne enned.:)
2012. aug. 31. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!