Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyen sporttal vékonyodtat...

Ti milyen sporttal vékonyodtatok/fogytatok sokat?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és egy hatásos, de nem unalmas sportot szeretnék találni, amivel lemenne a felesleg is hamar.A súlyom normál de van alakítani való.166cm és kb. 55kg.Inkább számoljatok rá még 1 kg-ot, mert nem tudom pontosan, nincs mérleg itthon jelenleg.Teljesen egészségesen étkezem, azzal nincs gond, mert valószínű azért nem híztam el idáig.Viszont jó ideje nem mozgok rendesen.Szóval, mondanátok olyan sportágat, ami szerintetek vagy tapasztalataitok alapján hamar fejti ki a hatását?

2012. aug. 30. 21:55
 1/5 anonim válasza:
0%

ugrálókötél(xdd)(100-at egyszerre, ha elrontottam újra kezdtem)

+bicó(szobabicón napi 2km vagy ha az nincs akkor sima bicó napi kb 1 km)

+felülések(én napi 100-at csináltam.Kezdetnek 50-et egy hétig majd 100-at)

2012. aug. 30. 22:07
 2/5 Öltönyös válasza:
52%

Futás, de nem aszfalton. Hetente legalább kétszer 5-10 km, fokozatosan emelve a távot.

Ez unalmas, bár inkább kikapcsol és gyorsan hat. :)

2012. aug. 30. 22:14
 3/5 anonim válasza:
52%

Elsőnek a boxot ajánlom, mert azt biztosan tudom, hogy lefogyaszt. Ott vannak olyan átmozgató edzések, meglenne az eredménye.

Ha kevésbé agresszív sport akkor pedig úszás.

Mindkettőből heti 3x edzés 2 hónap után látványos eredményeket mutat, persze ha komolyan veszek! :)

-Kt

2012. aug. 30. 22:18
 4/5 poiu ***** válasza:
100%
Amit szeretsz, az a jó. Második legjobb, ami elérhető. A tesi tanárom röplabdázott, levitt minket edzésre, tök jó volt. Ha nehézbúvár lett volna, az is jó lett volna.
2012. aug. 31. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem is bármilyen sport megfelel, ha heti 4x-5x tudod csinálni! Kivéve persze a sakkot vagy a jógát, azok nem fogyasztanak :D

Én úszással fogytam és formásodtam főként a lábaim és a csípőm, de sokan unalmasnak tartják. Biciklizést is ajánlom, bár napi 2 óra tekerés is lehet unalmas. A konditerem számomra a halál, semmi felvillanyozó nincs benne, ahogy csinálod a szériákat... Nagyon szórakoztató a

röpi meg korcsolyázás is. Bármi amihez kedved van!

2012. aug. 31. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!