Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam? (többi lent)

Hogyan csináljam? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. 181cm vagyok és 94kg, amit szeretnék levinni, minimum 80 kg-ra és természetesen, valami "szálkás" végeredmény lenne a jó. 3-4 hónapja kezdtem el gyúrogatni, de ez inkább az az időszak volt, h valamelyest kitanuljam mit, hogyan. Most szeretnék keményebben nekiállni úgy, h meglásson télre vagy tavaszra a dolog.:)Edzésnek két verzióm van. Vagy heti 5 nap kondizás (3 nap alsó test, /mert ott jobban látszik a felesleg/, némi felsővel megtűzdelve, és 2 nap csak felső test). A másik verzióm, h 3 nap kondi, 2 nap futás+ szombaton is, tehát 3. Kiegészítőket nem nagyon akarnék szedni, meg hát van miből építkezni egyenlőre. Kajám az meg annyi, h este sali általában, edzés után fehérjedús kaja, előtte valami szénhidrát, meg reggeli.:) Szerintetek, mi lenne a legjobb, amivel a leggyorsabb fejlődést el lehet érni, ez időben mennyi? Esetleg jobb ötletek az én verzióimnál... (18 vagyok, gondolom ez is számít, h mit hogyan)

UI.: Nem nagyon szeretnék monoton étrendeket, mert nem akarom ezt az egészet sport szerűen űzni, meg nem is tudnék mindennap rizsen, meg csirkén élni...:)

2012. aug. 29. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy eredményt érj el kell az jó étrend.

El kell dönteni, hogy először fogyni vagy izmot növelni szeretnél ugyanis együtt nem lehet. Hiába edzel többször alsó testre attól nem megy le a felesleg.

Ezt töltsd le és olvasd el, az alapok benne vannak: [link]

2012. aug. 29. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Pedig legfontosabb a szálkásító diéta, anélkül nem megy.

Nincs helyi zsírégetés, tehát nem tudod az alsó testedről jobban fogyasztani a zsírt, így nem jó a terved. Legyen heti 3 súlyzós edzésed, 2 hónapig teljes testes, mellé mehet het 3-4, 40-50 petces aerob edzés, pl kocogás, bicak. De legfontosabb az étrend.

2012. aug. 29. 11:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Végig olvastam a könyvet és nagyon hasznos volt!
2012. aug. 30. 17:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy kérdésem azért lenne még:) A Vitargot nem helyettesíthetem zabpehelyel edzés után? a whey proteint meg úgy, h 60% fehérje 40% maradék fehérjének megfelelő kaja (pl.:csirke)? (a reggeli fehérjét is ugyanígy)
2012. aug. 30. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Mert a Vitargo gyorsan felszívódó a zabpehely meg nem.
2012. aug. 30. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2012. aug. 30. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!