Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan durranthatom be az izmaim?

Hogyan durranthatom be az izmaim?

Figyelt kérdés
Hogyan durranthatombe az izmaim illetve ez mért jó illetve mennyi pihenmőidő ajánlott 2 sorozat között?

2012. aug. 30. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
hogy durranthatod be,kezdj edzeni!változo,valaki aki többre esküszök mert hogy közbe többet tud pihenni akkor jobban végzeda következőt,van aki kevesebbre,másfél percnél azért semmikép ne legyen több
2012. aug. 30. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, megfelelő tömegű súlyzókkal és helyes kivitelezésel tudod bedurrantani az izmodat, illetve kisebb súlyokkal is, de annak nem sok értelmét látom, izomméret-növelés szempontjából. Akkora súlyokkal végezni az adott gyakorlatot, hogy éppen el tudd végezni a 8-12 ismétlést a sorozatokban.

Pihenő annyi legyen, hogy visszaálljon a normális közelire a pulzusod, ez kb 1 perc, de nagyobb megterheléseknél (guggolás, fekvenyomás, felhúzás, stb) lehet 1,5-2 perc is) Ezt neked kell érezni, hogy mikor vagy kész az újabb sorozatra.

2012. aug. 30. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kissebb gyakorlatoknál 20-40mp-t pihenek( másodpercmutatós órával mérem) a nehezebbeknél mint a gugolás meg 1-2 perc.
2012. aug. 30. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Van erre a célra szer: Hot Blood

De nem kell feltétlenül, hanem amint említették előttem csak én fordítva szoktam 12-10-8-6-os szériában, nem feltétlenül arányosan, mindíg érzés szerint növelve szériánként a súlyt.

A másik dolog pedig, hogy gyorsan kinyomni/húzni lassan visszaereszteni és közben helyesen lélegezni. Ez nekem a bevált módszer remélem segítettem. ;)

2012. aug. 30. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!