Az lehet hogy én is olyan vagyok ha sok mindent eszek nem rakódik rám zsír hanem azt szénhidrátot képes vagyok beépíteni az izmokba?
Figyelt kérdés
Néztem a BBTV-en egy rész és abban mondta Bunny hogy vannak ilyen emberek. És én valójában is olyan vagyok hogy megehetek akármennyi zsíros vagy akármilyen kaját az életben nem hízok tőle nem rakódik rám zsír, és ezt valójában is betudnám építeni az izmaimba? Éppen azért kezdtem el tömeget növelni hogy legyen valami súlyom kinézzek valahogy mert kajából magától semmi nem jött rám:/ jah és ez valami inzulinnal függ össze:D nem nagyon értem a témát:D
15/F
2012. aug. 28. 18:19
1/2 anonim válasza:
Ezek akikre nem rakódik zsír nehezen építenek izmot is. SOkan kell emiatt kajálniuk is vagyis inkább azt mondom hogy nehezen esznek meg annyit, hogy épüljön rájuk izom. 2g/tskg fehérje és 6g/tskg szénhidrát kell tömegnövelő étrendbe ha tényleg nehezen hízó vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
hát eléggé nehezen hízok:D köszi!
2012. aug. 28. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!