Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az igaz hogy zsírosat és...

Az igaz hogy zsírosat és szénhidrátot nem szabad együtt enni? Többek között azért sem, mert így könnyebben összekapcsolódnak a zsír és sz. H. molekulák ami - egyértelmű - jobban hízlal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, az emésztés ssorán a zsir is meg a szh is lebomlik és a szervezet azt épit fel belöle, amire szüksége van. Egyébként kiváncsi lennék a szénhidrát-keményitö molekulára - aki ilyen mond, annak semmi fogalma sincs a kémiról
2010. jún. 5. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Összekapcsolódnak a zsír és a szénhidrát molekulákXDXDXDXDXD
2010. jún. 5. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
77%

ez így nem igaz.

A szétválasztó étkezés alapja, hogy fehérjét (nem zsírt) és szénhidrátot nem lehet együtt enni.

Egyébként ez egy nagyon hatékony diéta, én a 90 napossal kezdtem, ami tulajdonképpen szintén a szétválasztáson alapul, és most már igyekszem eszerint is étkezni.Egy tél alatt ezzel a módszerrel 12 kg-t adtam le , mindenféle éhezés, sport és önkínzás nélkül. Most már megy a tojásrántotta is kenyér nélkül.És jól érzem magam.A 90 naposból a gyümölcsnapot átmenekítettem a szétválasztó étkezésembe, és alkalmanként, amikor szükségét érzem , ezt tartok.(azt tudni kell, hogy nem nagyon szeretem a gyümölcsöket, ezért ez nem is rendszeres.)

a szétválasztás pedig azért fontos, mert a gyomorba kerülő ételek milyenségétől (savas-lúgos)függ, hogy milyen emésztőenzimeket termel a szervezet.Ha összekevered a kaját, akkor csak erjedni fog benned, nem emésztődni, aztán jön a puffadás,gyomorégés, hízás,székrekedés,stb.Nézz utána a neten, megéri.

2010. jún. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!