Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Átmeneti, lábazás nélküli...

Átmeneti, lábazás nélküli edzésterv?

Figyelt kérdés
Sajnos egy műtét miatt varratszedésig lábra nem tudok edzeni, ezért szeretnék egy ideiglenes edzéstervet készíteni lábazás nélkül, de nem igazán tudom, hogy mit mivel szabad összerakni. Váll és mell egy napra nem jó, mert a vállnak ez túl sok, sajnos ennyi a tudományom az izomcsoportok beosztását illetően. 3 napra szeretném beosztani, hogyan lenne érdemes? Köszönöm előre is!
2012. aug. 26. 18:23
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem a tömegnövelö port inkább edzés után érdemes bevetni (nekem bevált
2012. aug. 27. 09:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi az észrevételt, de két dolgot is félrenéztél szerintem. :) Nem tömegnövelő port használok, hanem sima fehérjét, glükózzal. Bár az igaz, hogy ez így összetételében teljesen olyan, mint egy tömegnövelő, csak annyival jobb, hogy én szabályozom az arányokat. :) A másik, hogy edzés után viszem be ezt a kombinációt és természetesen, pihenőnapon magában iszom a fehérjét, reggel pedig a zabpehellyel.
2012. aug. 27. 10:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Na végre egy normális ember. Így is lehet kezdeni ezt a sportot mint a kedves kérdező, példát vehetnének rólad sokan.

(Elnézést az offért de ezt muszáj volt leírnom.)

2012. aug. 27. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!