Mi ez a rohadt nagy eloitelet emberek?
Figyelt kérdés
Tobb helyen is eszlelem, hogy az emberek nagyon eloiteletesek a testepitokkel. Altalaban egy ilyen kep van az emberek fejeben: kis f@rku, felfujt izmu, kocsog egoista, bunko. Hogy lehettek ennyire eloiteletesek? Az iment mondta valaki, hogy a testepitokkel beszelgetni sem lehet mert hulyek. Mi is emberek vagyunk, egy kis tisztelet jarhatna a kitartas es a tudatos, EGESZSEGES eletmod miatt...2012. aug. 21. 22:38
11/21 anonim válasza:
"Az írástudatlanság kevésbé,ha csak nem angol bill.-el bírsz:)"
Bagoly mondja verébnek...
A magyarban nincs -al/-el toldalék, a -val/-vel v-je nem tűnik el, legföljebb teljesen hasonul.
Helyesen: billentyűzettel, vagy ha nagyon rövidíteni akarsz, akkor bill-lel (és igen, ilyenkor pont sincs).
12/21 A kérdező kommentje:
Utolso :)
Cristofel....Oriasi nagy balgasag az ilyen emberek alapjan altalanositani. Leri rola, hogy ott gubanc van.
2012. aug. 21. 23:48
13/21 anonim válasza:
billel* nem tulajdonnévről beszélünk
14/21 anonim válasza:
"billel* nem tulajdonnévről beszélünk"
Hanem rövidítésről, azokat pedig kötőjellel toldalékoljuk.
Viszont itt jegyezném meg, hogy én is hibáztam, ugyanis kell a pont, tehát helyesen: bill.-lel.
15/21 anonim válasza:
amugy a video tanulsagos lehet az ilyen cristofer féléknek
16/21 anonim válasza:
Bocsánat, helyesen: bill.-tel.
Ugyanis a rövidített szó egészét kell toldalékolni.
17/21 anonim válasza:
Nem kötekszek vagy azon akadt fent, hogy te már milyen nagy testépítő vagy meg mit tudom én, de aki hobbi szinten csinálja az már egy senki..
18/21 anonim válasza:
Amúgy most miért akadtál ki mi a fene bajod van? :D Még csak a videót sem néztem meg nem is én linkeltem. :DD
19/21 anonim válasza:
nem vagyok kiakadva csak nem ertem mi a fa.szt magyarazol:Dnézd meg akkor a videot,tudom h nem te linkelted,na en azokra irtam hogy habbi testépítok de azt se kiakadva csak elmondtam a véleményem
20/21 anonim válasza:
Ja akkor nálad alap a káromkodás mert minden hozzászólásodban van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!