Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vajon mit értenek az emberek...

Vajon mit értenek az emberek "felfújt izom" alatt?

Figyelt kérdés

Kb naponta előkerülő téma, hogy olyat senki se akar, meg hogy az milyen rossz, aztán megy a vita, hogy olyan nincs is, és hogy aki kondizik, az sem gyenge, és hogy az erőkifejtésnek sok tényezője van (ami persze így van)(az utóbbiak). Viszont nem egészen tiszta nekem, hogy amikor felfújt izomról van szó, akkor mire is gondolnak az emberek?

A) A tömegelős időszakra, amikor izom mellett zsír is jön az emberre, és ugyan nagyok a karjai, lábai, mellkasa, de nincs leszálkásodva, ami a köznyelvben izmosként van meg, így olyan hatást kelt, mintha a zsírt belülről felfújná valami.

B) Akármilyen izmos ember, a leszálkásodtak is, de hiába vannak nagy izmaik, valójában egy cementeszsákot sem tudnának felemelni (népszerű ilyeneket mondani, de vajon hol láttak ilyet? hoaxgyanús). Aztán persze megtudjuk, hogy ez nonszensz, egy 100kilókat emelgető ember nehogymár ne bírjon el mást, ami súlyos, az egész elmélet agyrém, de ettől még közismert lehet.

C) A kettő ötvözete vízhozó kamuszteroidokkal, mint a danabol, amiket csak buta nyápicok használnak, és mivel vizesek, nem látszanak szálkásnak, és mivel vizesek, nem is valódi az erejük, a teremben se tudnak nagy súlyokkal dolgozni (bár ebben nem vagyok biztos), és nem csoda, hogy a cementet se tudják felemelni. Itt megint felmerül, hogy ez hogy mászott be a tudatukba?

d) Valami egyéb, amire nem is gondoltam.

Tegyék meg tétjeiket :D

#izom #krumpli #kondi #kamu #felfújt #erre most nincs értelmesebb ötletem
2012. júl. 28. 20:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A szkeptikusok azthiszik, hogy a testépítők izmaiban levegő van :D

Hát mondhatnánk Jay Cutlerre, hogy felvan fújva levegővel, de egyik sem tudná benyomni a bicepszét ha befeszítené. Azthiszik az emberek, hogy az nem igazi izom. Az izom az izom és kész.

2012. júl. 28. 20:52
 2/17 anonim ***** válasza:
a B és a C keveréke
2012. júl. 28. 21:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Én reggelente szoktam kompresszorral felfújni az izmokat a melóhelyen. Most szabin vagyok és teljesen le vagyok eresztve. Hiába, kell a levegő az izmokba, mert mi testépítők gyengék vagyunk, legalább legyen valami térfogat.:)
2012. júl. 28. 21:10
 4/17 A kérdező kommentje:
És ha épp nem mész sehova aznap, akkor nem is vesződsz reggel a kompresszorral, ugye? :D A gonosz fehérjeporok meg a kompresszor működtetésére valók? :O
2012. júl. 28. 21:15
 5/17 anonim ***** válasza:
Akkor van itthon labdapumpa, de azzal csak kisebb formát tudok alakítani, de bevetem a szuperkemény koxosproteinemet és az még dob rajta.:)
2012. júl. 28. 21:20
 6/17 A kérdező kommentje:

Úúúúúú, ha tudtam volna, hogy csak ennyi az egész :D Ezért álmodik a Boborján is pumpáról...

Na de uraim, erőltessünk komolyságot magunkra!

2012. júl. 28. 21:24
 7/17 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy írhatnánk itt komolyan oldalakat, de aki szerint mi fel vagyunk fújva, azokat úgysem tudnánk meggyőzni, hiába tennénk be cikkeket, linkelnénk videókat a gyenge testépítőkről, akik éppen 300-al guggolnak.
2012. júl. 28. 21:31
 8/17 A kérdező kommentje:

Éppen ezért most nem is ez a kérdés :D Őket próbálom megérteni, hogy vajon mit gondolnak, reméltem ez nem lesz egy annyira lehetetlen küldetés. Később a konkrét hátterükre már könnyebb lesz reflektálni, de most nem a meggyőzés a cél, most írhatnának bármit bátran, rájuk vagyok kíváncsi.

De még nem írtak : (

2012. júl. 28. 21:39
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha a szkeptikusokat nézzük az összes válasz igaz lehet,hozzá füzve még azt ,hogy a nagy izmod van akkor az ő szemükben te eszt csak is "cuccokal" érhetted el.Egyébként nekem volt munkatársam aki gyurt és marhára nem birt el semmit ,hogy mért azt azóta se értem(lehet nem akarta)
2012. júl. 28. 21:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mennyi ideje edzett és milyen komolyan. Aki régóta gyűri keményen, az nem szokott gyenge lenni.
2012. júl. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!