Vajon mit értenek az emberek "felfújt izom" alatt?
Kb naponta előkerülő téma, hogy olyat senki se akar, meg hogy az milyen rossz, aztán megy a vita, hogy olyan nincs is, és hogy aki kondizik, az sem gyenge, és hogy az erőkifejtésnek sok tényezője van (ami persze így van)(az utóbbiak). Viszont nem egészen tiszta nekem, hogy amikor felfújt izomról van szó, akkor mire is gondolnak az emberek?
A) A tömegelős időszakra, amikor izom mellett zsír is jön az emberre, és ugyan nagyok a karjai, lábai, mellkasa, de nincs leszálkásodva, ami a köznyelvben izmosként van meg, így olyan hatást kelt, mintha a zsírt belülről felfújná valami.
B) Akármilyen izmos ember, a leszálkásodtak is, de hiába vannak nagy izmaik, valójában egy cementeszsákot sem tudnának felemelni (népszerű ilyeneket mondani, de vajon hol láttak ilyet? hoaxgyanús). Aztán persze megtudjuk, hogy ez nonszensz, egy 100kilókat emelgető ember nehogymár ne bírjon el mást, ami súlyos, az egész elmélet agyrém, de ettől még közismert lehet.
C) A kettő ötvözete vízhozó kamuszteroidokkal, mint a danabol, amiket csak buta nyápicok használnak, és mivel vizesek, nem látszanak szálkásnak, és mivel vizesek, nem is valódi az erejük, a teremben se tudnak nagy súlyokkal dolgozni (bár ebben nem vagyok biztos), és nem csoda, hogy a cementet se tudják felemelni. Itt megint felmerül, hogy ez hogy mászott be a tudatukba?
d) Valami egyéb, amire nem is gondoltam.
Tegyék meg tétjeiket :D
pjotr36
lehet ilyen danabolos kis köcsög volt nem?
felszedett magára jó adag vizet aztán nagy volt egy darabig de erős semmi.
ilyenek elő fordulnak viszont azok nem is testépítők.
akik keményen csinálják azok bírnak is teljesíteni rendesen.
velem mindenhol meg voltak elégedve eddig.
sőt olyan is volt hogy azt mondták rám hogy én kettőt érek.
aztán hülyeségből elkezdtek connennak hívni.
na mindegy a lényeg hogy jó vagyok ha nehéz dolgokat kell mozgatni és ezt a kondinak köszönhetem.
Azért, mert nagyon sokaknál látni, hogy vastagabb a karja, mint az én combom, de azonkívül, hogy bizonyos pozícióból fel tud emelni egy adott súlymennyiséget, másra képtelen.
Katonai felvételin is volt jópár srác, aki jó ki volt gyúrva - és sorra dőltek ki, míg a náluk jóval vékonyabbak (köztük én is) bírtuk a tempót, és nyomtok amit kellett csinálni.
Az, hogy fekve ki tud nyomni 80 kilót, az teljesítmény, de nem feltétlenül tud vele kezdeni is valamit - ebből jön a "felfújt" szó :) Lehet, hogy az én karom vékonyabb, mint az ő alkarja, de gyakorlatilag mégis én vagyok az erősebb, és a kitartóbb. :)
Butcher:
Katonaságnál állképességi gyakorlatok vannak elsősorban. És az más, mint a maximális erőkifejtés. Milyen feladatok voltak, ha megkérdezhetem?
Először is tetszik a poszt sokan el vicceltek és voltak akik meg is írták a frankot!
Amúgy én is azt tennem ha valami random Hozzá nem értő tucat Jancsi Kérdezi úgyis azt mondom amit hallani akar, hiába kezdek el neki papolni ha egy ismeretlen emberről van szó kár a gőzért inkább azt mondom amit hallani akar és Értékes perceket spóroltam meg magamnak!
Na viszont lényeg a lényeg általában mindenki azt irigyli tőled amivel te rendelkezel és ők nem , Sokan nem hajlandók belefektetni azt a munkát energiát időt nem akarnak Áldozatokat hozni nem rendelkeznek azzal az akarat erővel azzal a hozzáállással mentalitással kitartással az élet eme területén mint az adott “felfújt ember” Vagy esztétikus külsejű ember (rájuk is szokták használni ezt a jelzőt csak hogy ki nyilvánítsák negatív flusztráltságukat és sikertelenségüket az emberek) mindezt az egójuk miatt csak hogy jobb fényben tüntessék fel magukat és jobban érezzék magukat A bőrükben úgy hogy a te hír neved & több éves munkádat lerombolják
A másik meg igazából a lustaság az emberek lusták informálódni mindent elhisznek mindenkinek pedig csak egy picit utána kéne nézni a dolgoknak utána olvasni utána járni beírni a google be és máris egy pár perc alatt rá találsz arra hogy nincs felfújt izom ... akár egy másik példa : Kínában kutyát is esznek az emberek vagy szolgálnak fel az éttermekben! Ami egyértelműen nem igaz egyetlen egy városban esznek kutyát azt is csak azon a bizonyos ünnepnapon es arra a célra kitenyésztett fajt! Két percembe talált ezt az információt megtalálni...
Erről ennyit🙂
Még annyit hozzátennék hogy Cox ide vagy oda attól függetlenül meg kell dolgozni érte nagyon sok olyan ember van aki ezt meg azt szed/szúr és sehogy nem néz ki!
Sajnos az élet nem úgy működik hogy beveszek egy siker kapszulát és sikeres leszek a nőknél fel szívok egy kis önbizalom port és megoldódnak a problémáid jobb lesz a Problema megoldó képességem Vagy beveszek egy pénzügyi pirulát és több milliók teremnek a bank számlámon
Sajnos mindenért keményen meg kell dolgozni legyenek azok fizikai szellemi anyagi javak!
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!