Mi ez a rohadt nagy eloitelet emberek?
Figyelt kérdés
Tobb helyen is eszlelem, hogy az emberek nagyon eloiteletesek a testepitokkel. Altalaban egy ilyen kep van az emberek fejeben: kis f@rku, felfujt izmu, kocsog egoista, bunko. Hogy lehettek ennyire eloiteletesek? Az iment mondta valaki, hogy a testepitokkel beszelgetni sem lehet mert hulyek. Mi is emberek vagyunk, egy kis tisztelet jarhatna a kitartas es a tudatos, EGESZSEGES eletmod miatt...2012. aug. 21. 22:38
1/21 anonim válasza:
Mert összekeverjük az azoknak vallóknak őket.Egy rakat ratyi akik face-n mutogatják a michelin babás izmaikat.Felvágás mivel agyi kapacitás visszaesőben a szteroidoktól.
Habár a nevedből kiindulva kissé érdekes kérdés pont tőled:)
2/21 A kérdező kommentje:
A nev azt probalja sugallni, hogy egy atlagember mit gondol a testepitokrol.
Ja es vicces is!:)
2012. aug. 21. 22:46
3/21 anonim válasza:
Az írástudatlanság kevésbé,ha csak nem angol bill.-el bírsz:)
4/21 A kérdező kommentje:
Telefonon vagyok, csak igy tudok irni... Csak tudom mikor kell ekezetet irni :)
2012. aug. 21. 22:52
5/21 anonim válasza:
ne nevezzunk mar mindenkit testepitonek ember,maradjunk annyiban hogy a testepitokkel nem eloiteletes senki a habbi gyurosokkal igen:)egy testepito
6/21 anonim válasza:
Egy testépítő aki mindig a helyes válaszokat adja 55%-al?
7/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ne egy szam alapjan itelkezzunk...
2012. aug. 21. 23:03
8/21 anonim válasza:
lehet kulonb vagyok mint te ocsi,de nyugodtan megmutathatod mekkora testepito vagy,varok kepeket!amugy meg nem minden idom gyakorin toltom es irogatok
9/21 anonim válasza:
Én sem itt töltöm minden időmet "öcsi". Csak vagy szar válaszokat adsz testépítő témában vagy bunkó vagy és akkor meg van az alapja az előítéleteknek.
10/21 anonim válasza:
Szerintem ez abból indul, hogy magukat testépítőknek valló hülyegyerekek szúrkálják magukat mindenféle szarral, aztán a megnövekedett tesztoszteronszinttől bunkó agresszív barmok lesznek.
Lsd.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!