Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi ez a rohadt nagy eloitelet...

Mi ez a rohadt nagy eloitelet emberek?

Figyelt kérdés
Tobb helyen is eszlelem, hogy az emberek nagyon eloiteletesek a testepitokkel. Altalaban egy ilyen kep van az emberek fejeben: kis f@rku, felfujt izmu, kocsog egoista, bunko. Hogy lehettek ennyire eloiteletesek? Az iment mondta valaki, hogy a testepitokkel beszelgetni sem lehet mert hulyek. Mi is emberek vagyunk, egy kis tisztelet jarhatna a kitartas es a tudatos, EGESZSEGES eletmod miatt...
2012. aug. 21. 22:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Mert összekeverjük az azoknak vallóknak őket.Egy rakat ratyi akik face-n mutogatják a michelin babás izmaikat.Felvágás mivel agyi kapacitás visszaesőben a szteroidoktól.

Habár a nevedből kiindulva kissé érdekes kérdés pont tőled:)

2012. aug. 21. 22:41
 2/21 A kérdező kommentje:

A nev azt probalja sugallni, hogy egy atlagember mit gondol a testepitokrol.

Ja es vicces is!:)

2012. aug. 21. 22:46
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Az írástudatlanság kevésbé,ha csak nem angol bill.-el bírsz:)
2012. aug. 21. 22:49
 4/21 A kérdező kommentje:
Telefonon vagyok, csak igy tudok irni... Csak tudom mikor kell ekezetet irni :)
2012. aug. 21. 22:52
 5/21 anonim ***** válasza:
8%
ne nevezzunk mar mindenkit testepitonek ember,maradjunk annyiban hogy a testepitokkel nem eloiteletes senki a habbi gyurosokkal igen:)egy testepito
2012. aug. 21. 22:56
 6/21 anonim ***** válasza:
Egy testépítő aki mindig a helyes válaszokat adja 55%-al?
2012. aug. 21. 22:57
 7/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ne egy szam alapjan itelkezzunk...
2012. aug. 21. 23:03
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
lehet kulonb vagyok mint te ocsi,de nyugodtan megmutathatod mekkora testepito vagy,varok kepeket!amugy meg nem minden idom gyakorin toltom es irogatok
2012. aug. 21. 23:05
 9/21 anonim ***** válasza:
Én sem itt töltöm minden időmet "öcsi". Csak vagy szar válaszokat adsz testépítő témában vagy bunkó vagy és akkor meg van az alapja az előítéleteknek.
2012. aug. 21. 23:22
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez abból indul, hogy magukat testépítőknek valló hülyegyerekek szúrkálják magukat mindenféle szarral, aztán a megnövekedett tesztoszteronszinttől bunkó agresszív barmok lesznek.

Lsd.: [link]

2012. aug. 21. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!