Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan lány van aki Airsoft...

Van olyan lány van aki Airsoftozik?

Figyelt kérdés
Paintballos lányokat ismerek. De olyat aki airsoftozik nem. Lány vagyok és airsoftot kipróbálnám szívesen, de csak fiú csapatokat találok . Egy lányt nem találtam még akit érdekelne és a közelben van. Tudom, hogy ez egy fiús sport. De vannak lányok akik bírják az ilyeneket ... mint pl. a paintballt is. Úgy pedig nem is szívesen mennék, hogy én vagyok az egyedüli lány. Gondolom a lányokat le is nézik először ebben a fiúk , bizonyítani kell . Jobban érezném magam , ha lenne még lány. Szóval ti tudtok lányokról, ismertek ilyen lányokat , vannak .. és csak én voltam kicsit szerencsétlen, hogy nem találtam. Vagy tényleg csak fiúk vannak ebben a sportban?

#lány #Airsoft #airsoftos lányok
2012. aug. 17. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Én elég kezdő airsoftos vagyok, de már sok airsoftos lányt láttam. Sokkal kevesebben vannak mint a férfiak, ez tény, de akkor sem lennél egyedül :)

"Gondolom a lányokat le is nézik először ebben a fiúk , bizonyítani kell" Ez szerencsére nem így van, egy airsoftos lány társaságát igencsak nagyra értékeli mindenki :D Ebben a játékban amúgy sem az számít, hogy milyen teljesítményre vagy képes, a lényeg az hogy ne legyél abszolút béna, ennél sokkal fontosabb, hogy élvezd a társaságot és jól szórakozz a többiekkel.

2012. aug. 18. 10:43
 2/7 Gugu Gabor ***** válasza:

Konkrétan én nem ismerek személyesen lányt (csak mondjuk látásból akivel már többször találkoztam játékon)

Viszont sokszor látok lányokat kint, nem hiszem hogy lenéznék őket, van akit már többször is láttam, szóval nem hiszem hogy egyedül lennél.

2012. aug. 18. 16:45
 3/7 anonim válasza:

Egy kollégám 17 éves lánya Csernobilk özelében AirSoft-ozott... megadták a módját :)

Utána a macska eléggé érdekes módon kerülte a fényképezőgépet, amivel ott fotóztak...

Egyébként nem Ő volt az egyetlen lány ott.

2012. aug. 18. 22:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Tehát azért vannak lányok is...csak nem Szombathely-Kőszeg környékén :D

Talán majd találok errefelé egy kezdő csapatot.

Közben észrevettem hogy írtam a kérdést..:D

Sok lett a van ... de hát van ilyen :P

2012. aug. 18. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne csüggedj el. Ha a csapatban nem is lesz lány, játékon tuti fogsz találkozni néhánnyal. Ha nem, akkor meg nem lesz megosztva a férfiak figyelme és tenyerükön fognak hordozni :D

Hány éves vagy egyébként?:D

2012. aug. 19. 00:19
 6/7 anonim válasza:

Lányként airsoftozom,tény hogy nincs túl sok lány,s azok is inkább fiúsak kissé. Legutóbb kb 60-70 en voltunk s abból egyedűl voltam lány.

Egyrészt, úgy be kell öltözni hogy nem is feltétlen látszik hogy nőből vagy xD

Másrészt ha korrekt vagy, követed az utasításokat, a szabályokat és helyt állsz nincs lenézés. Csak átlag a nagymenőzést és az egyéni rambozást nem tűrik de azt nemre korra való tekintet nélkűl nem.

2012. aug. 28. 22:47
 7/7 anonim válasza:
Én Softozok , és nem csak azt csinálom hanem nő létemre rendes fegyverekkel is járok lőni illetve fegyver és ballisztikai ismeretből versenyekre is megyek :) Igaz ez nekem szakmai kötelességem is de attól még nagyon imádom ! (katona vagyok )
2012. szept. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!