Ezek a lányok mért ilyen izmosak szednek valamit mellé vagy csak egész nap mozognak?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=JTWR0qH1la4&feature=g-vrec
http://www.youtube.com/watch?v=1bbH1YEJx88&feature=fvwrel
2012. aug. 15. 12:51
1/11 dirtboy válasza:
meg felelő táplálkozás
meg felelő edzés
sok év edzés
alacsony testzsír%
genetika
2/11 anonim válasza:
hát jól kajálnak, plusz szerintem tápkieg is megy :)
Isten áldja az amerikaiakat :D
3/11 A kérdező kommentje:
ma 12:54 ja hogy tápkiekészitő akkor már értem :)
2012. aug. 15. 12:55
4/11 anonim válasza:
Szednek: csirkét ki a hűtőből és zöldséget ki a dobozból + tápkieg + genetika + edzés.:)
5/11 anonim válasza:
na igen, természetesen az edzés is bennvan :)
6/11 anonim válasza:
kérdező, a tápkiegeget ne keverd a koxal, nem ugyanaz.
Egy tejsavóprotein nem instant izom, hogy azzal bárki izmos lesz, csak koncentrált élelmiszer!:)
7/11 anonim válasza:
Jó alakjuk van, de annyira nem izmosak. Ez a fitness-modell kategória egyébként, jó kajálással és edzéssel néhány év alatt elérhető forma.
8/11 anonim válasza:
És általában van némi szilikon a mellükben, mert ilyen testzsírnál sokaknak elfogyna. Lásd Rubint Réka.
9/11 poiu válasza:
Nem koxolnak, nem dagad az izmuk. De ha csak megnézed a több száz videót amit végigcsináltak, attól is lefogysz. Az első lány (úgy tudom, cseh) amúgy nagyon kreatív az eszközválasztásban, mindent meg tudsz csinálni otthon.
10/11 anonim válasza:
Nem annyira izmosak, hogy ámuldozni kelljen, pláne a második. Ez bőven naturál forma, semmifélét nem kell "szedni", szúrni meg pláne, szerintem bármelyik nő tudna hasonlóan kinézni, ha nagyon akarná. Egész nap mozogni se kell hozzá, a kevesebb néha több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!