Miért hiszik azt, hogy a molettek csak esznek egész nap, nem mozognak semmit?
Számomra ez nagyon sétrő még ha a nagy átlag így is van vele.
Nekem pl. a 178 cm-es magasságomhoz, van 120 kg. Ami nem túl ideális, de pajzsmirigyes vagyok.
Nem eszem sokat, hízlalót sem, mert vegetáriánus vagyok.
Heti 4X kézilabda edzésen veszem részt, emelett minden nap futok. (már több mint 8 éve)
De a betegség ezt, hozta magával.
Az emberek pedig olyan gúnyosak, és előítéletet mondanak mindenkiről.
S olyan kíváncsi lennék azoknak a véleményére, akik megszólják az ilyen nőket vagy férfiakat.
Belegondoltak már abba, hogy milyen lehet egy betegséggel együtt élni, aminek az áldozata leszel és próbálsz tenni ellene? (Csúnya dolog a hormonok játéka...)
Hallod, szia sorstársam! :O
Én is 120 kg de 160 centihez...
Én minden nap tornázok 1 órát minimum, és egészségesen étkezek, és keveset...
Nagyon sajnálom:((((
Rossz lehet nektek:(
Az emberek előítéletesek és szeretnek felelőtlenül gúnyolódni...ez van sajnos:(
Általában a kövér emberek sokat esznek és nem sportolnak, csak tunyulnak..és ebből indulnak ki. A külsőből.
Ez azért van, mert a túlsúlyos emberek 99 százaléka azért túlsúlyos mert összezabál mindent és nem mozog semmit... Előítélet vagy nem, így van. De szerintem látszik is, hogy valaki csak lusta, vagy valamilyen betegsége van: azt a túlsúlyos embert aki levegőért kapkod 2 lépcsőfok után, nem tudom sajnálni.
Téged viszont igen, szörnyű lehet, de sajnos az ilyen előítéleteken nem lehet változtatni.
19:38:
szívemből szóltál, nyomtam rád egy pluszt, mert félek neked esnek majd.
igazából, ezzel az a gond, hogy a magatok fajtát, akik nem tehetnek róla az olyanok miatt itélik meg akik szemmel láthatóan sz...nak az egészbe!!! És az a gond, hogy mig ti szívtok emiatt őt nem érdekli, tudja magáról, tehetne ellene, de nem... Én annak idején 18 éves koromban 2 évig dolgoztam mcdonaldsban, és hát elmondanám, hogy iszonyatos mennyit bír némelyik enni, és még pluszba mennyire beképzelt, rosszindulatu. Na ezeket az embereket elítélem, de ha látok egy túlsulyos nőt az utcán, nekem is megfordul a fejembe, hogy nem e beteg és amiatt ilyen, én sosem szólnám le.
Azokat jobban akik bár nem kövérek de van rajtuk bőven felesleg, mégis kirakják mindenüket és plázacicának érzik magukat, és ők a világ közepe....na ezektől akpok frászt.
Az a baj, hogy azt hiszik, hogy "99%uk csak zabál"...
Pedig sokkal többen betegség miatt kövérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!