Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt, hogy a...

Miért hiszik azt, hogy a molettek csak esznek egész nap, nem mozognak semmit?

Figyelt kérdés

Számomra ez nagyon sétrő még ha a nagy átlag így is van vele.

Nekem pl. a 178 cm-es magasságomhoz, van 120 kg. Ami nem túl ideális, de pajzsmirigyes vagyok.

Nem eszem sokat, hízlalót sem, mert vegetáriánus vagyok.

Heti 4X kézilabda edzésen veszem részt, emelett minden nap futok. (már több mint 8 éve)

De a betegség ezt, hozta magával.

Az emberek pedig olyan gúnyosak, és előítéletet mondanak mindenkiről.

S olyan kíváncsi lennék azoknak a véleményére, akik megszólják az ilyen nőket vagy férfiakat.

Belegondoltak már abba, hogy milyen lehet egy betegséggel együtt élni, aminek az áldozata leszel és próbálsz tenni ellene? (Csúnya dolog a hormonok játéka...)

2010. jún. 15. 18:45
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Spec én is light colazni szoktam, nagy ritkán ha iszok. De nem azért mert cukormentes, mert az adalékanyagok, meg olyanok, hogy megkötnek mindent amit megeszel, csak szerintem finomabb.

De egyébként egészségtelen, a víz a legjobb szomjoltó! :)

Köszönöm a válaszokat mindenkinek, senkit nem oltok le a véleményért. csak annyira felhúztam magam, mert a múltkor meccsen egész idő alatt engem szidott egy krapek, hogy mi keresnivalója egy ilyennek a pályán.

S nem gyengén nekem köszönhetett a csapatom a 32 gólból 21et.

2010. jún. 17. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!