Eméstési zavarokat okozhat a terhesség? Nem székrekedést, hanem inkább hasmenést, és egész nap mozognak a beleim. Ez normális? 8 hetes vagyok.
Szia!
Nekem vicces mert váltakozik a kettő...az elején inkább hasmenés volt, aztán jött egy kis székrekedés, mára megint hasmenés, hatalmas bélmozdulásokkal:D Az élet szép...
Én amúgy 10+5 hetes vagyok:D
Korai terhességnél nekem is hasmenésem volt! :) Állítólag a kora terhesség velejárója.
Nem vagytok egyedül!!
Szép napot!
Azt hiszem nekem ilyen idős terhesen szintén ment a hasam és le is fogytam 3 kg.Átrendeződnek odabent a szerveid,belek és szerintem ez okozhatja.Ne aggódj nem lesz baj 12 hétre nekem is rendeződött.
31 hetes kismama
Köszönöm a válaszaitokat!
Most már megnyugodtam,sőt még örülök is neki!:-))
Szia!
Én most vagyok 26 hetes. És az első harmadban végig hasmenésem volt. De durván. Sosem gondoltam, hogy ilyen van. Elkezdett mozogni a belem és akkor futni kellett, mert különben baj lett volna. Féltem is munkába menet, mert 2 órás tömegközlekedéssel jutottam a melóba. De megúsztam. utána persze jött a székrekedés is, de a rohanás ugyanúgy megmaradt. Éreztem hogy futnom kell, aztán kínlódtam a wc-n.:(
Most 2 hete jött vissza a hasmenés. Mindenki azt mondja örüljek neki. Mert legalább megúszom az aranyeret(már bocsánat), de ezzel nem értem egyet, sajnos.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!