Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek hozzá?

Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
160cm 45kg vagyok! Tisztában vagyok vele, hogy egészségtelenül sovány vagyok, ezen szeretnék változtatni! Felszeretnék szedni jó pár kilót de formás szeretnék maradni. Roboráló étrend mellet sportolni szeretnék és a futásra gondoltam. Hetente hányszor lenne érdemes futnom és mennyi ideig? Egyáltalán a futás jó ötlet?
2012. aug. 13. 16:40
 1/2 A kérdező kommentje:
18éves lány vagyok!
2012. aug. 13. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Én inkább némi izomzat felépítésében gondolkoznék és az esetedben a futást (legalább is egyelőre) mélyen elfelejteném. Magas fehérjetartamú diéta (természetesen magas és értéke szénhidrát tartalom mellett) javallott. Vannak direkt nőknek kitalált konditermek, ahol szívesen segítenek neked, bár az esetek nagy százalékában edzésként nem értékelhető az a bohóckodás amik ott történnek.
2012. aug. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!