14 éves vagyok 65kg és volt rajtam súlyfelesleg ezért lementem kondizni és azt látom, hogy 3hónap után egy izmosabb vagyok. A koromban a kondizás megengedett-e illetve heti hányszor?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 10:20
1/4 A kérdező kommentje:
30kg szoktam kinyomni és 16ot fej fölé emelni mellette csinálok 150 felülést valamin a hátamra rakok 15kg-t és guggolok stb.
2012. aug. 13. 10:26
2/4 anonim válasza:
MINDENEK ELŐTT EZT FELTÉTLENÜL OLVASD EL:
Lehetőlég még ne nagy súlyokkal foglalkozz. Hasedzést, hagyd fölösleges annyit szenvedni vele.
Az most mind szép és jó, hogy ezeket leírod, hogy mit mennyivel és az is nagyon jó, hogy lábra is edzel, de privátba leírnád az edzésterved? Ja és legyen tömegnövelő étrend! De ebben az írásban mindent megtalálsz, olvasd át figyelmesen!
3/4 anonim válasza:
szerintem a te korodban még elég lenne súlyok nélkül nyomni
4/4 anonim válasza:
Énis 14 vagyok :) Fél évig kedftelésből edzettem testsúlyos gyakorlatokkal.
Aztán kedvet kaptam a súlyzós edzéshez.
Én heti 4 alkalommal edzek, amennyire ektomorf vagyok szinte csak izom jön fel lassanként :)
Szerintem ne hagyd abba. Tanuld meg szabályosan végezni a ygakorlatokat és csak aztán mehetnek a tárcsák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!