Sok súlyfelesleg és balett. Szerintetek?
14 éves lány vagyok. Fél éve járok klasszikus balettra. Nagyon szeretem csinálni és azt mondta a balett tanár, hogy ha nem lenne súlyfeleslegem, akkor felkészítene a balettintézetre. 165cm és 85kg vagyok, viszont nagyon hajlékony. A spárgát a láb emeléseket és egyéb hajlékonyságot igénylő feladatokat simán meg tudom csinálni. Amikor először mentem balett órára, éppen spárga volt a feladat és én szokás szerint lenyomtam. A tánc tanár meg annyira meglepődött, hogy megkérdezte, hogy ilyen hajlékonyan születtem-e? Amikor sok gyűjtögetés után végre összegyűlt a zsebpénzem, elmentem venni egy spicc cipőt- az a balett cipő, amelyiknek kemény, lapos orra van és lábujjhegyre lehet benne állni-. Aztán használtam egészen szezon végéig, de jött a fekete leves. Sajnos az iskolámban a rossz osztályközösség miatt váltanom kellett és mivel apukám 2 éve Békéscsabán dolgozik, ezért ott kerestem iskolát. Találtunk és fel is vette, de sajnos most nem tudom kihasználni a balettcipőt, mert Békéscsabán nincs balett oktatás és egyáltalán nem tudom, hogy ha mégis lenne, akkor hogy fogadnának a testsúlyom miatt. Egyszóval mindennél jobban szeretek balettozni, de nem lehet a súlyom miatt-egyébkét mellette folyamatosan igyekszem leadni belőle- és a költözés miatt sem.
Ti mit tennétek a helyemben? Aki járt már hasonló cipőben, az mondja el, hogy oldotta meg a problémát?
Megalázó válaszoktól légy szíves kíméljetek.
Előre is köszi a válaszokat.
Megjegyzés: Balett tanár szerint hajlékonyabb vagyok az átlagnál.
Köszönöm a válaszokat.
Még azzal egészíteném ki a történetet, hogy most esten lakom, de az új iskolám Békéscsabán van és ezért nem tudok többet táncórákra járni, pedig nagyon szeretném.
És még valami: Apukámmal fogok lakni és Ő nem szeretné, hogy balettozzak. Azt mondta, hogy -Ha a tükörbe nézel, Te is láthatod, hogy nem úgy nézel ki, mint egy balett táncos...- ezt eddig is nyilvánvaló volt számomra, de -gondolom nem állt szándékában- mégis megbántott vele. Sajnos ezért se táncolhatok majd Békéscsabán, mert csak Ő tudná fizetni az órákat, mivel nem kapok zseb pénzt.
úgy látszik jó helyre mentél,mert a táncos és koris csajoknál kritikusabbak nem nagyon vannak,uh mázli,hogy nem szekíroztak ki maguk közül.
szóval az új helyen...
egyébként meg csináld persze,de enni,étkezni,étrendet fent tartani,ezek nélkülözhetetlenek lennének,nem csak az esztétikum miatt,de a bőröd(stria) és az egészséged miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!