Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek 14 évesen már nem...

Szerintetek 14 évesen már nem éri meg elkezdeni balettozni? :S

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék balettozni tanulni de sztem már kötöttek az izmaim..:/

2012. jún. 21. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdd el, nagyon sokat fejlődhetsz! Profi táncos már valószínűleg nem leszel, de ha tényleg nagyon szeretnéd csinálni, nehogy már ilyen félelmek visszatartsanak! Hajrá!
2012. jún. 21. 22:05
 2/4 *Glissade* ***** válasza:
100%

Szerintem meg inkább keress mást:)

Az a gond a balettel, hogy semmi köze nincs az anatómiához! Már a lábtartásoknak sem. Tehát az óra elejétől kezdve, egészen az utolsó percig természetellenes pózokba, gyakorlatokba hajszolod bele a tested!

A baletett a 10 éves korban szokták elkezdeni, az olyan gyerekek akik alkatilag alkalmasak rá, vagy alkalmassá tették rá. Akkor még lazák az izmai, izületei, tehát még nagyon sokat tuddnak fejlődni, és már elég idősek ahhoz, hogy megértsék a teknikát.

A te korodban ez már eléggé sérülés veszélyes (ha csak nem vagy őstehetség). Ha neked megéri... akkor kezd el!

De a hellyedben én másik táncot választanék. Sokkal több értelme lenne...

2012. jún. 21. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebben itt Glissade a leginkább járatos, szóval szerintem hallgass rá. Én a válaszomat úgy adtam, hogy a balettot is általánossággal kezeltem, mint bármilyen sportot, azzal nem voltam tisztában, hogy ilyen jellegű mozgásrendszerről van szó. Tehát jobb a békesség, a jó kérdésedre a válasz, hogy inkább keress mást!
2012. jún. 22. 00:54
 4/4 anonim válasza:

Kezdd csak el!

Én 13 évesen kezdtem, és első évben szinte olyan jó voltam, mint azok, aki kiskoruktól jártak. Sajnos idén a tanárnő elhanyagolt minket, úgyhogy eléggé visszafejlődtem, de szerintem vágj csak bele!

2012. jún. 23. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!