Nagyon késő 16 évesen elkezdeni (jazz) balettozni? Normális válaszokat kérek.
Most 15 éves vagyok..kb 10 éves korom óta ezt szeretném csinálni..Azóta már megtanultam egyedül a francia és az angol spárgát..hátrahidat..( meg rundelt is csak azt nem használják balettban)
Most jön a lényege..azért szeretném 16 évesen elkezdeni, mert most sajnos nincs meg rá a lehetőségem..Fogszabályzós leszek ami a 30.000 ft-ot simán üti..a suliba folyamatosan fizetni kell valami osztálypénzt, színház-ra pénzt stb...16 évesen már elmehetek nyári munkára dolgozni és tudnám magamnak fizetni..Nekem ez télleg egy nagy álmom és nem hobbiként szeretném csinálni , de félek h ezmiatt elment minden lehetőségem..Szerintetek túl késő lenne ? :(
Hát, ahhoz, hogy profi legyél, már elkéstél. De hobbiként is tudsz vele komolyan foglalkozni. Ha szeretnéd, mindenképp vágj bele. Különben is: Soha ne mondd, hogy soha. Lehet, hogy neked épp összejön. Bár az esély kicsi..
Azért hajrá, veszteni nem vesztessz vele.
Ha pesti vagy, pl.:
Profi tényleg nem leszel, bár hallottam egy fiúról, aki 20 éves kora körül kezdte, és 2-3 éven belül elég felkapott táncos lett, de ritka az ilyen szupertehetség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!