Max. 4 napra szedd szét, te nem vagy profi, csak azok edzenek 4-nél több napot egy héten.
Kaja nem jó, mennyiségeket nem számoltam ki, de mindegyik étkezésnek tartalmaznia kell fehérjét és szénhidrátot is, nálad ez csak a 4-edik és 5-ödik étkezésnél van meg.
2012. aug. 12. 19:16
2/7 anonim válasza:
Az edzésterv nem lesz így jó, kellene még legalább 1 pihenő nap, pl. a kart csinálhatod egy napon is, nem kell külön bicepsz és tricepsz nap. De ha most kezded, akkor inkább heti 3 napos edzés kellene.
A kaját így nem lehet tudni, mert nem írtad, hogy hány kg vagy, attól függ ugyanis.:)
2012. aug. 12. 19:19
3/7 anonim válasza:
Kb-ra kiszámoltam. A fehérje egy kb 65kg-os embernek lenne elég, a szénhidrát meg egy 85kg-osnak (vagy egy nagyon nagyon nehezen hízó 70kg-osnak). Úgyhogy kíváncsi vagyok hány kg vagy. :)
2012. aug. 12. 19:28
4/7 A kérdező kommentje:
63 :D
2012. aug. 12. 19:45
5/7 anonim válasza:
Nyersen méred amúgy a dolgokat? Csak mert 150g gyors ch után (jumbo) egy órán belül még 200g rizst megenni 63kg-osan... érdekes. :)
2012. aug. 12. 19:47
6/7 anonim válasza:
Az elég necces szerintem is. Jobban el kell osztani a dolgokat. A reggeli zabhoz menjen a tojás, utána a hús-rizs kb egyenlő adagokban 2,5-3 óránként. Majd edzés után mehet a Jumbo és rá 1 órára megint hús-rizs-zöldség (ez is fontos!). Utána a tojáshoz is kellene még szénhidrát és este a túró az okés.
2012. aug. 12. 19:53
7/7 anonim válasza:
Mell-kar simán mehet egybe, és a hát váll is. A láb maradjon külön. A hasat meg rakd be valahova és kész. Felesleges ennyire szétszedni, egy izom, ha egyedül vagy, rendesen és keményen edzel, simán megvan 40 perc alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!