Ez milyen eredmény?
Figyelt kérdés
Fêl éve itthon tornázgattam kisebb nagyobb energia belefektetéssel,3hét most kimaradt na és ma elmentem kondiba az idegességem levezetése miatt 1órára 30 percet voltam futógépen (2-3perc futás 1 vagy kevesebb perc séta) na ès 525 kalóriát ègettem, azt írta a gèp ez jó? Egyébként 20 leszek 157cm magas 53 kg vagyok, feszesedni akarok meg 50re lemenni! Hogy osszam be a sporot az életembe hogy rendszeres legyen? Eddig mindennap tornáztam 20-40 vagy volt 60-90 perc is most meg szinte semmi!2012. aug. 1. 14:06
1/1 anonim válasza:
Először is el kellene dönteni, hogy mit szeretnél előbb. Mert gondolom a feszesítésen a nők azt értik, hogy a zsír lemegy és helyette pedig izom lesz. De ez nem így megy, pontosan egyszerre, egy időben nem megy. Mert különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
Tehát elsősorban az étrenden múlik, hogy milyen forma lesz. Szálkásításhoz tehát menjen a szálkásító diéta, heti 3 súlyzós edzés és mellé min. heti 3-4-szer 40-50 perces aerob edzés, pl. kocogás, bicaj.
Súlyzóshoz itt találsz edzésterveket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!