Valamit változni fog a labor eredmény?
Figyelt kérdés
csak így belegondoltam hogy este az ember megissza a saját kis fehérjeturmix adagját, majd másnap vérvételre megy.
Lecsapolják stb. XD A "labor papír" vagy min az eredményeket nem változtatja meg a cucc?
Az az nem fog v miből nagyobb értéket mutatni?
nem tudom értelmesebben megfogalmazni csak ki jöttök belőle
2012. aug. 1. 15:14
1/6 anonim válasza:
Nekem nem szokott gond lenni, mindig így megyek laborra.
2/6 A kérdező kommentje:
oké köszönöm
és még valami amikor mész akkor reggel nem iszod meg az adagodat meg nem eszel semmit?
cak mert elvileg éhgyomorral kell menni
2012. aug. 1. 15:23
3/6 anonim válasza:
Igen, de én nem szoktam ezt sem betartani, felkelek 4-fél 5 körül és egy kisebb adag protein megiszok, de mire megyek (8 körül) ez már rég felszívódik. Eddig nem okozott gondot az értékekben.
4/6 A kérdező kommentje:
okk köszönöm montez
csak mert be vagyok sz*rva hogy esetleg ha valami pozitív lenne a teszten továbbküldenének... XDD
eddig nem volt semmi gond bár egy jó ideje nem voltam de jólenne tudni hogy egészséges e az ember az előző tesztnél nem volt semmi gond
2012. aug. 1. 15:49
5/6 anonim válasza:
Csak nem lesz gond, de ha tutira szeretnél menni, akkor ne igyál reggel proteint, mint én.:)
6/6 A kérdező kommentje:
okk
2012. aug. 1. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!