Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő után várható...

Mennyi idő után várható eredmény (állóképesség növelése)?

Figyelt kérdés

Van rajtam olyan két kiló felesleg, amit le szeretnék dolgozni, bár nem ez az elsődleges célom, inkább az, hogy formába jöjjek, mivel az utóbbi időben szinte semmit nem mozogtam. Ha nem változtatok az étrendemen, de hetente három alkalommal egy órát intenzíven tornázom, valamint minden nap ugrókötelezem, akkor kb. mennyi idő múlva láthatok javulást az állóképességemet illetően? Ez elég lenne az erősödéshez? Vajon az a plusz két kiló diéta nélkül is lemenne?

19/L

2012. aug. 4. 16:58
 1/5 anonim válasza:
Az attól függ hogy az eredményt minél előbb látni szeretnéd e, bár szerintem nem jó elsietni az ilyen dolgokat..Kb 1-1,5 hónap alatt észre fogod venni a változást..Persze közben növelni is tudod a gyakorlatok számát ill. nehézségét úgy biztos a dolog..És az utolsó kérdésedre a válasz, igen...
2012. aug. 4. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem siettetem, de olyan két hónap után szeretnék látni egy kis változást, ami az erőnlétemet illeti. :) Köszi a választ.
2012. aug. 4. 17:19
 3/5 *Glissade* ***** válasza:

Mit takar az-az intenzív torna?

Ugye nem Rubint Rékát...

2012. aug. 4. 18:23
 4/5 NagyonGonosz ***** válasza:

Nem ismerem az étrended így nem tudom. Az viszont tuti, hogy ha tartod a mostani étrended és leállsz az edzéssel akkor ugyanúgy visszajön a 2 kiló.

Amúgy azt mondanám, hogy szálkásító diéta és heti 3-4 aerob edzés. Az állóképességre meg kardió.

2012. aug. 4. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Előzővel értek egyet.Amúgy az aerob állóképességre (is) megy.
2012. aug. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!