Fegyencedzés. Egy lépést mennyi ideig csináljak?
nekem van olyan gyakorlat,amivel már 5 hónapja bu-zizok,de megszerettem ennyi idő alatt,és még kell neki vagy két hónap,hogy meglegyen rendesen a max ismétés.
amúgy meg olvasd el a könyvet VÉGIG,és akkor nem lesznek hasonló kérdéseid.
két hete edzek,ma van a 13. edzésnapom(ez lesz a harmadik hét),és egy napja (12. edzésnap) léptem fel a 2. lépésre fekvőből,mert túlságosan könnyű volt.Húzódzkodásból már a 3. nap felmentem a 2. lépésre,a guggolás meg túl könnnyű,mert én a fegyencedzés előtt teljes guggolásokat nyomtam(10-20 db-ot). Na most Paul Wade írt egy olyat, hogy super f.a.q.(gyakran ismételt kérdések). És ott a kérdésemre az a válasz(mert van ilyen kérdés), hogy :
"3. mennyi időbe telik, mire léphetek egyet előre a következő lépésre?
10emberből 9 ezt kérdezi először. próbáld meg elkerülni ezt a gondolatmenetet, inkább azt kérdezd meg: mennyi ideig tudok ezzel a lépéssel dolgozni, aminél épp járok, amíg továbbra is nyerhetek belőle valamit?
emlékezz: az, hogy előrelépsz egy lépést nem épít erőt. az csak demonstrálja az erőt! - amit igazából azzal építettél, hogy keményen dolgoztál az előző lépésen és kifacsartál belőle mindent."
És ha már nekem túl könnyű(úgyérzem teljesen kifacsartam),akkor továbblépek.Nem így kellene?szerintetek?
komolyan mért ilyen nehéz váltani, egyértelmű ha a gyakorlat könnyen megy válts mert, ha nem váltasz nem fejlődsz, mert az izom nem kap elég terhelést, mert könnyű a gyakorlat
A könyv csak egy váz, ettől eltérhetsz, sőt adott esetben el is kell térni mert a könyv nem tökéletes és mivel sablon nincs egyénre szabva.
Másrészt pedig kísérletezz, nem kell minden apró cseprő problémával kapcsolatban kérdést feltenni, nézd meg mi történik ha vmit nem úgy csinálsz mint a könyvben van írva és ha beválik a változtatás akkor sikered volt, ha nem változtass másképp, vagy éppen tartsd be amit a könyvben írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!