Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 nap 2 edzés? Délelőtt...

1 nap 2 edzés? Délelőtt súlyzós, estefele fegyencedzés?

Figyelt kérdés
Nos :) szerintetek az sok ha délelőtt súlyzós edzés, estefele meg fegyencedzés?
2012. aug. 8. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen sok, mert nem tudnál regenerálódni.
2012. aug. 8. 14:39
 2/5 A kérdező kommentje:
arra vannak a szerek:) egyébként akkor beérem a sulyzós edzéssel:) vagy ugy lehet hogy sulyzós edzés kombinálva fegyenc?
2012. aug. 8. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen szerekre gondolsz konkrétan? Maximum szteroiddal tudnád gyorsítani a regenerálódáson.
2012. aug. 8. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen szerekre gondolsz. Ha koxra, azok sem gyorsítják meg ennyire a regenerálódást, hogy aznap még egyszer leterhelheted az izmokat.

Lehet úgy, hogy a súlyzós edzés végére vagy közben beteszed az ahhoz az izomcsoporthoz tartozó fegyencedzési gyakorlatot. Pl. mellnél mehet fekvőtámasz, lábnál egylábas guggolás, hátnál amúgy is van húzódzkodás, bicepsznél húzódzkodás alsó fogással, tricepsznél tolódzkodás, vállnál fekvőtámasz kézállásban.

2012. aug. 8. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:
igen arra gondoltam de csak vicc volt!! hát igen 24 óra amugy most készitettem uj edzéstervet köszi a válaszokat!
2012. aug. 8. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!