Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ilyen hasam? Kép...

Hogyan lehet ilyen hasam? Kép lent.

Figyelt kérdés

nem szeretnék kockákat, cska hogy látszódjanak a vonalak. Adriana Lima hasa nagyon tetszik. Milyen gyakorlatokkal tudnám elérni ezt? Jó.. gondolom felülés de melyik fajta?:D

[link]

2012. aug. 7. 22:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10/10 vagyok,

csak a második linket néztem meg, de amikor kiirja a hibaüzenetet és a cimsorba nyomtok egy entert akkor bejön a kép.

2012. aug. 7. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, de te nem fiú vagy?
2012. aug. 7. 22:30
 13/19 A kérdező kommentje:
lány vagyok! köszi az infokat!:D bocsi a link miatt.. nem tudom mia baj. de googlezzatok rá hogy adriana lima body és egyből ezer kép! a lényeg amúgy is hogy ne kockahas, csak szép feszes legyen és íves. őőőőőőő diétázok igen.. van itt még egy kérdésem, arra is válaszolnátok? megprobálom belinkelni:D amúgy 18 éves vagyok.
2012. aug. 7. 22:34
 14/19 A kérdező kommentje:
2012. aug. 7. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
és ne ágyon csináld hanem földön, valami puhább dolgon, mert az ágy berogózik
2012. aug. 7. 23:00
 16/19 anonim ***** válasza:

A másik kérdésednél az nem lesz jó étrend. Leves, főzelék, palacsinta?

Na majd reggel részletesem leírom a szálkásító diétát, ha most este nem írja le más, mert már telóról írok és sokat kellene pötyögni.:)

2012. aug. 7. 23:06
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi montez! egyébként te is lány vagy?
2012. aug. 7. 23:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Montez nem épp lány. :)

(élelmiszercímkésen szólva: nyomokban sem tartalmaz) :)

Te viszont Kérdező igazán rákereshetnél a "szálkásító diéta" címszóra, akár itt, akár google barátod könyvtárában.

2012. aug. 8. 01:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Szinte ösztrogénmentes vagyok.:)

Szálkásító diéta: napi 3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

2012. aug. 8. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!