Valaki megtudná mondani mennyi ennek a tápértéke? fehérje, szénhidrát, zsír tartalma
2012. aug. 3. 20:18
1/6 anonim válasza:
Tyű, asszem én egyszer vettem valami ilyet, ebből a márkából, és a belseje kb üres volt :D Nagyon nem javaslom, még kategóriájában is viszonylag rossznak számít. Még az íze se jó.
2/6 NagyonGonosz válasza:
Amúgy én az ilyeneket nem ajánlom. Élelmiszeripari hulladék kb.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél ilyen rántott cuccokat. Az első link az katasztrófa. Zsíros-paníros, húst nem látott cucc. Tényleg hulladék. Második jobb egy fokkal, de nem kell a panír.:)
5/6 anonim válasza:
A másodikkal még nem találkoztam, de ezek az előresütött cuccok amúgy sem túl jók, állítólag sem tápértékben, de árban biztos. Előrébb vagy, ha megveszed a nyers csirkecombot, és te sütöd meg. Ha mész teszkóba, nézd meg hány százaléka hús az ilyeneknek, és számolj.
6/6 A kérdező kommentje:
értem kössz mindent!
2012. aug. 3. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!