Edzés utáni fehérje kiegészítőnek érdemes venni magasabb fehérjetartalmú tejport?
Figyelt kérdés
Gyúrás után szőlőcukorral(szénhidráttal) érdemes összekeverni turmixba és azt fogyasztani kiegészítőként? És lesz is valami eredménye?2012. júl. 11. 12:47
1/26 dirtboy válasza:
tejport nem
tejsavó protein vegyél
2/26 anonim válasza:
tejsavó proteint vegyél inkább és abba lehet szénhidrátot keverni edzés után igen. az hogy hatásos lesz-e az csak az étrenden múlik.
3/26 anonim válasza:
ha tejsavót iszol szőlőcukorral edzés után rögtön annak lesz eredménye:)
4/26 anonim válasza:
3adik!
rendes étrend nélkül nem sok.
5/26 A kérdező kommentje:
És mi a különbség? Mert mind a kettő tartalmaz fehérjét és a tejport azt még könnyebb is beszerezni és talán olcsóbb is! Egyébként azért gondoltam a tejporra mert én amúgy is sok fehérje tartalmú ételt eszek pl. tejföl,túró,húsok stb.. És nem kéne olyan nagy mértékben fogyasztanom hogy kiegészítse!
2012. júl. 11. 13:31
6/26 dirtboy válasza:
tejporból pl a tejet készítik,az nem fehérje,van benne kevés fehérje is de nem az.
7/26 anonim válasza:
A legfőbb különbség a minőség a tényleges fehérje tartalom. A sovány tejpor átlagosan 35 % nyersfehérjét, max. 1 % nyerszsírt és 7,5 % nyershamut tartalmaz. A szárazanyag további részét a N-mentes kivonható anyagok (zömmel tejcukor) adják. Ettől függetlenül vannak jóval 30% alatti fehérjetartalmúak is.
Ennél 100-szor jobb egy tejsavó protein.
8/26 A kérdező kommentje:
Jah értem! És honnan tudok beszerezni? Rendelni nem nagyon szeretnék mert a mai világban néha nem azt kapod amit szeretnél és gyakran még azt se tudod miből,honnan van!
2012. júl. 11. 13:50
9/26 anonim válasza:
budapesten több helyen is van scitec nutrition bolt. ott lehet kapni. 100% whey protein prof-ot javasolnék. (van olcsóbb is ha esetleg a pénz akadály)
10/26 A kérdező kommentje:
pl. ilyen bioboltokban vagy ahol sokféle teát meg miden ételkiegészítőt,vitaminokat kapni ott is lehet találni ilyesmit? Mert szőlőcukrot azt tudom hogy lehet ott kapni!
2012. júl. 11. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!