Edzés utáni fehérje kiegészítőnek érdemes venni magasabb fehérjetartalmú tejport?
Figyelt kérdés
Gyúrás után szőlőcukorral(szénhidráttal) érdemes összekeverni turmixba és azt fogyasztani kiegészítőként? És lesz is valami eredménye?2012. júl. 11. 12:47
11/26 A kérdező kommentje:
Mert a környéken van ilyen bolt! Pest messze van az ország másik felében!:D
2012. júl. 11. 13:56
12/26 anonim válasza:
bioboltban én nem vennék ilyet.
13/26 anonim válasza:
tudom hogy írtad hogy nem bízol a rendelésben. de [link] ez egy megbízható hely. nekem eddig mindig bevált. ha megrendeled, szegeden a boltjukban személyesen is áttudod esetleg venni, nem tudom hol laksz.
14/26 dirtboy válasza:
15/26 A kérdező kommentje:
Oké! Utána nézek az oldalon!
Bioboltban miért ne? Általában ott azt is kapod amit akarsz és még válogatni is tudsz. Egyébként a városban van egy natura aruba bolt asszem ott is kapni ilyen termékeket. Megnézem holnap a boltban max rendelek erről az oldalról! És köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 11. 14:14
16/26 anonim válasza:
ha linkelsz valami terméket amit bioboltban tudnál venni, megnézem hogy jó-e, igazából még nem jutott eszembe hogy ott vásároljak így nem is nagyon tudom ott miket lehet kapni.
17/26 A kérdező kommentje:
2012. júl. 11. 14:36
18/26 A kérdező kommentje:
Jah és azt elfelejtettem írni az elején, hogy nem ilyen nagy testépítő szinten akarom csinálni, hanem csak növelni az izomtömegemen, hogy valahogy kinézzek! Mert alapból elég vékony egy gyerek vagyok! És persze erősödni is!
2012. júl. 11. 14:46
19/26 dirtboy válasza:
annyiért már tejsavó izolátum-koncentrátum keveréket kapsz ráadásul ízesítettet,tehát nem kihányod hanem meg is tudod inni.
20/26 dirtboy válasza:
ezt a cikket neked találták ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!