Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha féléven keresztül, heti 2*...

Ha féléven keresztül, heti 2* csak hátra gyúrnék, akkor hány cm körfogat növekedést érhetnék el? 20/N

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet megmondani, mert függ a genetikán és étrenden is, de kevesebbet érnél el, mintha rendesen heti egyszer edzenél rá és más izomcsoportra is gyúrnál.:)
2012. júl. 31. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:

Első válasza igaz.

Ráadásul ha heti 2x tudnál hátra edzeni az azt jelentené hogy nem edzel elég intenzíven, mert akkor nem bírnál heti 1 edzésnél többet.

2012. júl. 31. 15:11
 3/13 anonim ***** válasza:

Körfogat? Én nem ismerni ezen tájszólás! Ismerni kör és ismerni fog, de a körfogat nem ismerni.

Amúgy hatot. Bármiről is legyen szó.

2012. júl. 31. 15:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Edzem másra is, de eddig a hátam elhanyagoltam, ezért gondoltam, hogy hetente 2 edzésből fél- fél órát a hátamra szentelnék, mert egy 10 évesnek van kb. ekkora háta, mint nekem. Egy óra edzést nem bírnék ki, ha csak hátra edzenék...
2012. júl. 31. 15:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem muszáj egy órát hátazni, tehetsz be mellé egy kisebb izomcsoportot, de ha igazán keményen végzi a hátedzést valaki, akkor kell neki egy hét pihenő. Attól nem fog jobban fejlődni, ha kétszer edzel rá. Az étrenden is sok múlik.
2012. júl. 31. 15:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha mással kombinálom nem lesz gond. A táplálkozásom normál, egészséges, vegyes táplálkozás.
2012. júl. 31. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az akkor nem lesz jó tömegnövelésre.

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és nőknél 3-4g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2012. júl. 31. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Ajaj... na és az mit jelent?
2012. júl. 31. 15:32
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a táplálkozás részével nem lesz gondom, mert ez a szakmám. :)

Az edzés része számomra a problémás.

2012. júl. 31. 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a szakmám, mivel élelmiszermérnök vagyok és majd' 3 évtizede edzem, szóval hihetnél nekem, hogy miként kell izomtömeget növelni.:)
2012. júl. 31. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!