Edzésterv? 3 napos
1.nap mell,láb,has
2.nap váll,hát
3.nap kar,has
Jólessz? hánynapot pihenjek az edzés napok között? F/15 178cm 59 kg.
láb legyen külön
akkor már inkább
láb,has
hát,váll
kar,mell
mehet hétfőn,szerdán,pénteken
nem jó, láb külön legyen, vagy egy kisebb izomcsoporttal.
Mell-kar
láb
hát-váll.
hétfő-szerda-péntek pl.
értem, montez és a has? heti kétszer akarom,
láb,has
mell,tricepsz,bicepsz
hát,váll,has
igy oké ?
Lehet akár
mell-tricepsz
hát-bicepsz
láb-váll
is. Bizonyos húzógyakorlatok jók lesznek hátra és bickóra is, míg mondjuk a szűkfogású fekvenyomás kitűnően szolgálja a mell és a tricepsz edzését.
És a nyári szünet utolsó 4 hetében olvass utána a pontos táplálkozási követelményeknek, mert a cola és chips nem lesz jó. :)
Ha 15 éves vagy, és vélhetően mostanság kezdted, akkor még mehet heti 3x teljes test edzés az osztott helyett....
Valahol olvastam h mell meg tricepsz külön mert ezekre a gyakorlatok nagy része mind2öt rendesen meg dolgozza , és akkor külön h nagyob legyen a hatás vagy vlmi ijesmi,de ez lehet h csak annak az embernek a véleménye aki irta :').Nem most kezdtem, meg már az átmozgató is megvolt.
Akkor
mell-tricepsz-has
hát-bicepsz
láb-váll-has
oké ?:D
vagy lehet akár bedobom mind3 napra a hasat, még meglátom.
Így is jó, lényeg, hogy egy nagyhoz (mell, láb, hát) ne tegyél még egy nagyot.
A mell-tric is jó, valakinek az jön be, nálam inkább a mell-bic. De mindegy.
Hat ha ezt az edzesprogramot valasztot akkor a legjobb hetfo ,szerda, pentek, de hevegere berakhatsz egy laza kocogast vagy egy kisseb erositest pl fekvotamasz vagy valami hasonlo
Bar a negy napos hasznosabb.Hat 1 nap pihenot tarts edzesek utan ugy ahogy az elobb leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!