Más is fél a talajtornától?
Én is nagyon utáltam, mert nekem se mentek ez sosem. Belegondolni is durva, hogy a tesióra pont arra kellene, hogy szolgáljon, hogy az ember levezesse nap közben a feszültséget + erősödjön, ügyesedjen, ehelyett viszont egy csomó diák számára ez a legstresszesebb óra. Én annyit tanácsolok, hogy a tesijeggyel egyáltalán ne foglalkozz, mert komolyan SEMMIT se számít, akárhogy is próbál a tesitanárod idegesíteni. Valahogy vészeld át ezt a 4 évet még, aztán ha teheted, gimiben menj el gyógytesire. Én is ezt csináltam, mert a gimis tesitanárom is elviselhetetlenül nem volt megértő, sőt... Mellette az ember sportolhat mást, olyat, ami tényleg a feszültséget vezeti le.
Amúgy a szüleid mit szólnak a dologhoz? Beszéltél már velük erről?
Talajtorna...az még ment, mert mi szivacson toltuk, de nekünk át kellett ugrani hosszában egy szekrényt, dobbantóval. Ez volt a "nagymacska" gyakorlat.
Na most el lehet képzelni, milyen érzés, ha heregolyóval érkezünk...nem a szivacsra... a szekrényre! Velem majdnem megtörtént. :)
És fiú létünkre a gerendán is be kellett mutatni pár dolgot...
pedig ez tök jó játék lehet. anyud játékos formában segítene, tartaná a lábad, amíg kézen állsz, fejen állsz. ő ha elengeded a kezed, akkor is meg tud tartani, sőt simán fel is vehet és fejjel lefelé fordíthat és ebből is megpróbálhatsz kézen állni. az ilyen játékokat a gyerekek szokták szeretni a szüleikkel :)
először nekem is nagyon nem ment a fejenállás és nem mertem megpróbálni, tényleg olyan félelmetesnek tűnt. de aztán piszkált a dolog h milyen érdekes lenne megcsinálni és azóta is tök szeretek fejenállni. fokozatosan kell. először csak tedd le a kezed és a fejed a földre. később a lábadat is húzd fel egy kicsit, aztán meglátod, meg fogsz tudni állni. ha már jól meg, felemelheted a lábad magasra is. de ez úgy jó ha anyu segít benne, egész jó szórakozás is lehetne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!