Ha az M4 sport csatorna megtiltotta a felvételek rögzítését , hol s hogyan tudom felvenni a jövő héten startoló Forma - 1 et ?
Figyelt kérdés
Már több mint 20 éve nagy F-1 es rajongó vagyok és munkámból kifolyólag szinte az elmúlt 20 évben , mindig felvételről láthattam a futamokat .
Most mivel nem engedélyezik a felvételt , lehet hogy kényszerűen le kell mondanom a szeretett sportomról .
Van valami ötlete valakinek , hol s milyen módon tudnám felvenni a futamokat , illetve hol , melyik csatornán szokták ismételni esetleg a futamokat ?
tegnap 20:34
1/5 anonim 

válasza:

Ezen az oldalon mindig fenn szokott lenni minden.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon , nagyon szépen köszönöm , ez nagy segítség volt nekem .
ma 00:43
3/5 qkker1 

válasza:

Remélem hogy az Ncore-n fent lesznek, mint eddig is.
4/5 anonim 

válasza:

nCore-ra mindíg feltöltik.
Ezt nem lehet ellenőrizni,nem lehet hogy a helyszínen nem lehet?
5/5 qkker1 

válasza:

Van egy pár dolog, amit sikeresen letiltattak az nCore-ról sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!