Hogyan csináljam az aerob edzést?
Figyelt kérdés
Azt mondták,hogyha fogyni akarok,azt alkalmazzam,de nemtudom hogy az aerob edzés mit takar!!!letudnátok írni hogy mit és hányat csináljak,esetleg meddig tornázzak?????11 éves vagyok és 5 kilót akarok ledobni!!!!2012. júl. 30. 15:28
1/3 anonim válasza:
Aerob edzés: kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsőzés, stb. Heti min. 3-4-szer mehetne 40-50 perc. de ha fogyni szeretnél, akkor kicsit csökkentsd le a szénhidrátot, kevesebb kenyeret, édességet egyél és a cukros üdítőket is hanyagold.
2/3 A kérdező kommentje:
és valami olyan nemtartozik a aerob-ba hogy hasprés,fekvő????én ilyenekre gondoltam........valami ilyenek????aztmondták ha megcsinálok minden nap 50-60 hasprést meg 20 fekvőtámaszt erősödök és fogyok...ez igaz???? ha nem mennyit csináljak ezekből????am köszi a gyors választ!!!
2012. júl. 30. 15:43
3/3 anonim válasza:
Az nem aerob gyakorlat, de végezhetsz mellette hasprést, lábemelést, fekvőtámaszt, mert ezektől erősödsz, de helyi zsírégetés nincs, tehát közben nem fogysz onnan, amilyen izmot dolgoztatsz.
Ilyen korban (is) ajánlom neked a fegyencedzést és mellette mehet heti 3 kocogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!