Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam az aerob edzést?

Hogyan csináljam az aerob edzést?

Figyelt kérdés
Azt mondták,hogyha fogyni akarok,azt alkalmazzam,de nemtudom hogy az aerob edzés mit takar!!!letudnátok írni hogy mit és hányat csináljak,esetleg meddig tornázzak?????11 éves vagyok és 5 kilót akarok ledobni!!!!

2012. júl. 30. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Aerob edzés: kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsőzés, stb. Heti min. 3-4-szer mehetne 40-50 perc. de ha fogyni szeretnél, akkor kicsit csökkentsd le a szénhidrátot, kevesebb kenyeret, édességet egyél és a cukros üdítőket is hanyagold.

[link]

2012. júl. 30. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:
és valami olyan nemtartozik a aerob-ba hogy hasprés,fekvő????én ilyenekre gondoltam........valami ilyenek????aztmondták ha megcsinálok minden nap 50-60 hasprést meg 20 fekvőtámaszt erősödök és fogyok...ez igaz???? ha nem mennyit csináljak ezekből????am köszi a gyors választ!!!
2012. júl. 30. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Az nem aerob gyakorlat, de végezhetsz mellette hasprést, lábemelést, fekvőtámaszt, mert ezektől erősödsz, de helyi zsírégetés nincs, tehát közben nem fogysz onnan, amilyen izmot dolgoztatsz.

Ilyen korban (is) ajánlom neked a fegyencedzést és mellette mehet heti 3 kocogás.

2012. júl. 30. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!