Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen alak eléréséhez mi...

Ilyen alak eléréséhez mi szükséges? (KÉP! )

Figyelt kérdés

[link]

Legyetek szívesek, segítsetek nekem. Megmunkálható alakom van, kicsit kezdek felszedni magamra, szóval szeretném még idejében visszafordítani a dolgokat.

Persze az első lépcsőfok az egészséges, megfelelő étrend lenne, ezen dolgozom.

Milyen mozgás szükséges ehhez, vagy mit tudtok mondani?

Mindenféle segítséget elfogadok,

köszi,

K.

2012. júl. 24. 18:21
1 2
 11/11 anonim válasza:
Miranda egyáltalán nem egy darab csontváz. Gyönyörű alakja van, ami főleg a genetikának köszönhető. Én is 180 cm vagyok és 60kg. És nem, nem salátán élek, soha életembe nem fogyóztam. Járok kocogni, próbálok a lehető legegészségesebben étkezni (igen, hamburgert is eszek néha-néha, de főként csirkehúst sok zöldséggel és gyümölccsel, de a pörköltet is imádom), jógázom. Egyáltalán nem kell valakit bántani amiért ilyen meg olyan az alakja. Doki is azt mondta hogy a testtömegindex szerint túl vékony vagyok, de egyébként szerinte is szép és kisportol, teljesen egészséges az alakom. Szóval nem kell itt jönni a sztereotípiákkal, nem mondom hogy nincsenek anorexiások és bulímiások, de lehet ezt jól is csinálni. Igen, főként genetika kérdése, de a szépségideál nem a magas-vékony párosból áll. Válassz valami sportot, válogasd meg hogy mit eszel, de nem kell kalóriaszámlálgató bolonddá válnod, csak tarts meg az egyensúlyt. Egy alacsony, szép domborulatokkal rendelkező, mégis fitt lány is ugyanolyan gyönyörű mint a modellek, sőt! Sok sikert és kitartást! :) 18/L
2013. márc. 28. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!