Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen alak eléréséhez mi...

Ilyen alak eléréséhez mi szükséges? (KÉP! )

Figyelt kérdés

[link]

Legyetek szívesek, segítsetek nekem. Megmunkálható alakom van, kicsit kezdek felszedni magamra, szóval szeretném még idejében visszafordítani a dolgokat.

Persze az első lépcsőfok az egészséges, megfelelő étrend lenne, ezen dolgozom.

Milyen mozgás szükséges ehhez, vagy mit tudtok mondani?

Mindenféle segítséget elfogadok,

köszi,

K.

2012. júl. 24. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Genetika, szálkásító diéta és aerob edzés kell.
2012. júl. 24. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:

aerob edzés heti 3-4szer(40-50 perc biciklizés)

szálkásító étrend azaz diéta

és jó genetika

nemtudom kiez a lány, de nagyon vékony, nem lehet több 45 kg nál

2012. júl. 24. 18:52
 3/11 Zakathol ***** válasza:
100%

Nem mindegy melyik lányról van szó. :D

Olyan, hogy "Ilyen alakot hogy lehet elérni" nincs. Az emberek csontozata, izomtapadásai (és így "alakja") genetikailag meghatározott.

Így csak olyan van, hogy lecsökkented a testzsírszázalékod és utána izmosodsz egy kicsit.

Ezeket olvasgasd:

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 24. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Ez a tipikus amerikai állom sztereotipia, hogy tessék igy kell kinézni. Teljesen tónustalan a lány, ha kopaszra nyirnád, úgy nézne ki, mint egy 14 éve fiú. Citromon meg cézársalátán él. Mi van ezekkel a lányokkal, mindegyik gebe akar lenni, mert nem szeretne valaki galamb lenni?
2012. júl. 25. 00:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, nem sok izom van rajta, így valószínű nem sok sport van nála, inkább koplalás. A genetikát pedig azért írtam, mert pl. a baloldaliból sosem lehetne kihozni hasonló formát, elég a bokavastagságot figyelni. A sovány testtől sokkal jobb alakot lehet összehozni megfelelő étrenddel és heti 3-4 aerob edzéssel, esetleg még egy két súlyzós mehetne.:)
2012. júl. 25. 07:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem akarnék így kinézni a helyedben. Ha sportolsz, akkor egy testesebb alak sokkal szebb lehet, csak elhanyagolni nem kell a tested, de semmiképpen nem lennék ilyen vékony. Semmi alak... gyakorlatilag csontváz.
2012. júl. 25. 07:45
 7/11 anonim ***** válasza:
ui: Persze ettől még ha így nézne ki a barátnőm, ugyanúgy büszke lennék rá, és tetszene, de nem ez az alak az ideálom. Bőven nem.
2012. júl. 25. 07:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Miranda Kerr. A legszebb modellek között szerepel, a legpazarabb divatshow-ban! Nem néz ki ő olyan rosszul, hogy így lehurrogjátok... ez a véleményem!! :)
2012. júl. 29. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezért, mivel ez a véleményed, te ne hurrogd le, dicsérd meg. Mi meg, akiknek más a véleményünk, mi meg mást mndunk. Ugye nem bánod? ;)
2012. júl. 30. 00:37
 10/11 anonim válasza:
Nekem egyik kedvenc modellem, figyelemmel követem a munkásságát, és a vércsoportjának megfelelő étrend van kialakítva számára, a mi havi fizetésünk max egy hetet fed le ebből. Egyébként meg rengetegen odavannak érte, és meg is értem, szép nő, csinos, de ha az utcán sétál egy ilyen lány, akkor azt mondják, hogy tuti anorexiás. Én nála picit 'vastagabb' vagyok, talán az edzés miatt kevésbé vézna is, és emiatt kb minden 2. ember elítél. Csinosnak csinos, de ne akarj ilyen lenni, őt csak azért szeretik ilyennek, mert híres. A hétköznapokban meg csak azt kapná egy ilyen lány, hogy betegesen sovány.
2012. dec. 23. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!