Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kockahasam 2 hét...

Hogyan lehet kockahasam 2 hét alatt?

Figyelt kérdés

2 hét alatt szeretnék kockahasat,de nem tisztára kockásat,csak hogy egy kicsit azért látszódjon.

kor:14/L

magasság:150cm :)

súly:43kg

főleg biciklizni szoktam sokat,egykerekezni...stb,aztán szoktam waveboardozni...ezt nemsokan ismerik,jó a derékra--két kerekű gördeszka,a csípő mozgatásával kell halytani.

Néha futok is.Egyébb gyakorlatokkal,valamint egy étrendel meg e lehetne oldani 2 hét alatt egy kis kockahasat?Átlagos az alkatom,nincsenek hályaim,olyan mintha kockahasam lenne,csak nincsenek kockáim :D

#edzés #kockahas #gyors idő alatt
2012. júl. 20. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2012. júl. 20. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Könyörgöm,minek neked tabletta? Több hasizmot kell csinálni,minden nap(felülés,hasprés,lábemelés),és folytatni a kardiót.Eddig nagyon rendesen sportoltál,ez dicsérendő,csak így tovább!Akkor leszel igazán büszke a kockahasadra,ha megdolgoztál érte.:) Sok sikert!
2012. júl. 20. 15:07
 13/13 anonim válasza:

még 2óra felé olvastam a kérdésed és most ezt találtam... NEM BIRTAM KI HOGY NE LINKELJEM BExdddddd

[link]

2012. júl. 20. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!