Lehetséges 1,5 év alatt 40 kilót hízni?
Figyelt kérdés
Egy fiú írta itt kérdésben, hogy annyit hízott. Lehetséges ennyit hízni? 50 kg volt, szóval gyakorlatilag megduplázta a súlyát majdnem.. 1 év alatt mennyit tud felszedni egy ember maximum? Mennyit bír a szervezet?2012. júl. 18. 18:30
1/5 anonim válasza:
zsírba felszedhetsz ötven kgot de izomban kizárt!
megviseli a szervezetet igen csak főleg a keringési rendszert és a szívet!
2/5 A kérdező kommentje:
persze nem izomra gondoltam, azt tudom, hogy képtelenség lenne, zsírra :) sima hízás
2012. júl. 18. 18:43
3/5 NagyonGonosz válasza:
Zsírra ? Szerintem lehetséges. Az biztos, hogy haza lehet vágni vele a szervezetet. A srác a super size me -ben 30 napig Mc Donalds-os szemetet zabált és felszedett 24.5 fontot (11.1kg). 13%-al nőtt a testzsírja.
A 40 kiló ha lehetséges valószínűleg súlyos betegséghez vezet.
4/5 anonim válasza:
3év alatt 59->108 lettem, zsíros formával.
most diétázok, kb 88leszek enyhe kockás hassal.
5/5 anonim válasza:
Úgy szokták mondani hogy kb 12kg tiszta izomtömeg a max amit fel lehet szedni egy év alatt, de zsírt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!