Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges 1,5 év alatt 40...

Lehetséges 1,5 év alatt 40 kilót hízni?

Figyelt kérdés
Egy fiú írta itt kérdésben, hogy annyit hízott. Lehetséges ennyit hízni? 50 kg volt, szóval gyakorlatilag megduplázta a súlyát majdnem.. 1 év alatt mennyit tud felszedni egy ember maximum? Mennyit bír a szervezet?
2012. júl. 18. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:

zsírba felszedhetsz ötven kgot de izomban kizárt!

megviseli a szervezetet igen csak főleg a keringési rendszert és a szívet!

2012. júl. 18. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
persze nem izomra gondoltam, azt tudom, hogy képtelenség lenne, zsírra :) sima hízás
2012. júl. 18. 18:43
 3/5 NagyonGonosz ***** válasza:

Zsírra ? Szerintem lehetséges. Az biztos, hogy haza lehet vágni vele a szervezetet. A srác a super size me -ben 30 napig Mc Donalds-os szemetet zabált és felszedett 24.5 fontot (11.1kg). 13%-al nőtt a testzsírja.

A 40 kiló ha lehetséges valószínűleg súlyos betegséghez vezet.

2012. júl. 18. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

3év alatt 59->108 lettem, zsíros formával.

most diétázok, kb 88leszek enyhe kockás hassal.

2012. júl. 18. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy szokták mondani hogy kb 12kg tiszta izomtömeg a max amit fel lehet szedni egy év alatt, de zsírt nem tudom.
2012. júl. 19. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!