Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nehezetekre esik picit visszak...

Nehezetekre esik picit visszakeresni az oldalon? Mindennapi kérdéskörök: danabol-kúra, miért jó/nem jó a tej, mellizom felső részének edzése, izmosodás-fogyás egyszerre.

Figyelt kérdés
nem hiszem el mikor rákattintotok arra hogy "Kérdés kiírása" nem látjátok fölül hogy már 26 ezer, a ti kérdésetekhez hasonló kérdést írtak már ki.
2012. júl. 15. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért én IQ teszthez kötném a regisztrációt. A legszomorúbb az, ha mondjuk jön egy danás kérdés (amit általában 14-17 évesek írnak ki) és véletlenül normális válasz érkezik rá, akkor is b****k rá a kérdező és holnap már ugyanez a kérdés van felül ismét.
2012. júl. 15. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Tényleg, danabol jó tejjel? És a testépítők csak fel vannak fújva? Milyen port szedjek edzés után? Az jó ha minden nap edzek kétszer? Mennyi felülést csináljak, hogy kockás legyen a hasam? :)
2012. júl. 15. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
A történelem ismétli önmagát.
2012. júl. 15. 09:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen-igen. Nem elég elszomorító az, hogy valaki 16-17 évesen szteroidhoz akar nyúlni, de hogy még le is hurrogja azt aki ettől megakarja óvni, számomra ez már hihetetlen.

Arról meg már nyilatkozni sem tudok, hogy egy kérdést, miért kell naponta 6* kiírni...

Na meg amiket Montez is írt példának...nem lehet könnyű dolga Bunny-nak az edzőválaszolban!!

2012. júl. 15. 09:24
 5/9 A kérdező kommentje:
.Cyan.: persze, ez a titaniknál is bebizonyosodott, de könyörgöm, azt nem láthatták előre, itt viszont láthatnák hogy már 100* ki lett írva az a kérdés, amit ők is közzészeretnének tenni.
2012. júl. 15. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Őt nem bannolják, ha hülye kérdésre dettó hülye választ ad. Egyébként meg nem ingyen csinálja szerintem. Nem mintha rám tartozna, de pénzért én is válaszolgatnék ilyen gyökér kérdésekre is.
2012. júl. 15. 09:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze, én is elválaszolgatnék, viszont nem csodálkozom ha néha fogja a fejét miközben olvassa a kérdéseket.
2012. júl. 15. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Két másik kategóriában olvasgatok, mindkettőben ugyanez van. Merem feltételezni, hogy univerzális a jelenség, avagy az emberek mindenhol hülyék. És ugyanúgy lehurrogják azt, aki felvilágosítaná őket, mintegy "ne taníts! hadd, hogy hülye maradjak!"-felkiáltásként. Kézzel-lábbal tiltakoznak a valódi tudás ellen.
2012. júl. 15. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:
"Kézre gyúrsz? Eszel badiport?" :)
2012. júl. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!