Jó az edzésterv?
Figyelt kérdés
össz-vissz 4 gyakorlatot végzek.
1.Fekvenyomás: 5x5_6_8_10 (10után súlynövelés, vissza 5ös ismétlésre)
2.Tolódzkodás: 5x10_12_14.... 30 aztán súly a nyakba(15-20Kg és vissza 10re)
3.Bicepsz ugyan így..
és lábnak gugolás: 5x6_8_10_12
2012. júl. 14. 16:29
1/6 anonim válasza:
mire kell jónak lennie? arra hogy mozogsz arra jó. másra nem igazán.
2/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy gyökerek ne válaszoljanak..
2012. júl. 14. 16:35
3/6 dirtboy válasza:
átmozgatni magad arra jó,másra nem igazán de ettől függetlenül ne csináld minden nap
4/6 anonim válasza:
ha rám értetted a gyökeret akkor a helyedben elbújnék:) szerintem kicsit jobban értek hozzá mint te. ha nem rám akkor elnézést:)
5/6 anonim válasza:
Saját test sullyal edz az a legjobb edzés.. pl fektővámasz..(lehet hogy már megy de sokkal jobb mint a fekve nyomás) pl kézen állásbol fekvő..falnál csináld és huzockodás de ahogy jonak látod
6/6 anonim válasza:
Attól függ,mit szeretnél elérni?A piramis módszer nem rossz ,mert ez leginkább arra hasonlít,de ha feltétlenül ilyesmit szeretnél,szerintem köredzést csinálj és ne piramis módszerrel,valamint rakjál bele hát gyakorlatot(pl.:húzódzkodás) ez alapvető.A saját testsúly jó lehet,de ez erősen cél függő,mert ha tömeget akarsz növelni akkor nem ideális.Ja,meg erősen hiányolom a törzs edzését is. Ez van céltól függ,hogy mi az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!