Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy nézhet ki valaki így?

Hogy nézhet ki valaki így?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=iuPt2nxBn5k

Edzek már 7 hónapja,jött fdel rám izom és zsír is. Ennyi izom mint ezen a srácon nincs rajtam,de milyen edzésterv és étrend kell ahoz hogy valami e-félét elérjek?(persze tudom hogy az nem pár hónap lessz.)

Előre is köszi.

2012. júl. 14. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
először tömegnövelő étrend kell aztán pedig szálkásító (az nem volt a videóban hogy ezt mennyi idő alatt érte el, de szépen beszáradt, még a koxot is megkockáztatnám, de nem akarok előítéletes lenni, hiszen ez anélkül is elérhető) ha már 7hónapja edzel azért tudnod kéne az alap dolgokat.
2012. júl. 14. 14:43
 2/8 anonim válasza:

és miért akarsz így kinézni?

én lány vagyok, de szerintem az ilyen külső már nem a szexis kategória... nem tudom hogy nézel ki most, de ha már van rajtad egy kis izom, és nem vagy se fogpiszkáló, se hommérszimpszon, akkor nem kell tovább erőltetni a dolgot... inkább próbáld megtartani azt, ami most van :)

mondjuk ez pl. jól néz ki szerintem (, a fejüktől most tekintsünk el):

[link]

2012. júl. 14. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
El lehet érni ilyen testalkatot kox nélkül is, csak sok idő. Én pl kajakozom, és nekem is hasonló, illetve nagyon sok kajakos haver így néz ki. Persze úgy értük el mi is hogy kajak + kondi. A kajak arra jó szerintem hogy a felesleges zsírt letisztítja, viszont közben lehet izmot is növelni.
2012. júl. 14. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Én sokat úsztam,és vízilabdáztam.Alkatom jó meg minden,szóval sokan mondják hogy jól nézek ki de magamnak nem tetszek eléggé.
2012. júl. 14. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:

15:48-as

Szerintem ennél egy fokkal jobban nézek ki,akkor az már csajoknál bőven jó?

2012. júl. 14. 21:04
 6/8 anonim válasza:

15.48-as vagyok. szerintem teljesen jó, bár igazából attól függ, hogy te hogyan érzed magad. ha így is van önbizalmad, akkor jó. hidd el nekem, lányként mondom, hogy a csajok sokkal inkább a fellépést nézik, mint a testalkatot. ha határozottan, de udvariasan leszólítasz egy lányt, akkor sokkal nagyobb az esélyed rá, hogy elmenjen veled randizni (esetleg haza, ha arról van szó), mint ha tutyimutyi módjára össze-vissza habognál, vagy várnád, hogy ő jöjjön oda. és ez nagyrészt önbizalom kérdése, mert ha te elhiszed magadról, hogy jó pasi vagy, akkor ő is el fogja hinni. persze nem törvényszerű, hogy mindenkit fel tudsz szedni így, hiszen lehet, hogy ettől függetlenül nem jössz be valakinek... de sokkal-sokkal nagyobb az esélye, mint a fent említett módokon.

na most jól elkanyarodtam a témától, de remélem érted, hogy mit akartam ezzel mondani :D egyébként meg tartom magam ahhoz, hogy a linkelt képen lévő csávók jobban néznek ki, mint a te videódban szereplő.

2012. júl. 15. 11:22
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D
2012. júl. 16. 00:19
 8/8 anonim válasza:
írtál nekem privit, de bevallom nem szeretek rájuk válaszolni, mert volt már ebből gondom... azt elfelejtettem odaírni a válaszaim végére, hogy 19 és L, természetesen :D de ez nem titok
2012. júl. 16. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!