Hogy nézhet ki valaki így?
http://www.youtube.com/watch?v=iuPt2nxBn5k
Edzek már 7 hónapja,jött fdel rám izom és zsír is. Ennyi izom mint ezen a srácon nincs rajtam,de milyen edzésterv és étrend kell ahoz hogy valami e-félét elérjek?(persze tudom hogy az nem pár hónap lessz.)
Előre is köszi.
és miért akarsz így kinézni?
én lány vagyok, de szerintem az ilyen külső már nem a szexis kategória... nem tudom hogy nézel ki most, de ha már van rajtad egy kis izom, és nem vagy se fogpiszkáló, se hommérszimpszon, akkor nem kell tovább erőltetni a dolgot... inkább próbáld megtartani azt, ami most van :)
mondjuk ez pl. jól néz ki szerintem (, a fejüktől most tekintsünk el):
15:48-as
Szerintem ennél egy fokkal jobban nézek ki,akkor az már csajoknál bőven jó?
15.48-as vagyok. szerintem teljesen jó, bár igazából attól függ, hogy te hogyan érzed magad. ha így is van önbizalmad, akkor jó. hidd el nekem, lányként mondom, hogy a csajok sokkal inkább a fellépést nézik, mint a testalkatot. ha határozottan, de udvariasan leszólítasz egy lányt, akkor sokkal nagyobb az esélyed rá, hogy elmenjen veled randizni (esetleg haza, ha arról van szó), mint ha tutyimutyi módjára össze-vissza habognál, vagy várnád, hogy ő jöjjön oda. és ez nagyrészt önbizalom kérdése, mert ha te elhiszed magadról, hogy jó pasi vagy, akkor ő is el fogja hinni. persze nem törvényszerű, hogy mindenkit fel tudsz szedni így, hiszen lehet, hogy ettől függetlenül nem jössz be valakinek... de sokkal-sokkal nagyobb az esélye, mint a fent említett módokon.
na most jól elkanyarodtam a témától, de remélem érted, hogy mit akartam ezzel mondani :D egyébként meg tartom magam ahhoz, hogy a linkelt képen lévő csávók jobban néznek ki, mint a te videódban szereplő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!