Ha egy 14 éves focistának Térdízületi gondjai vannak már 1 éve akkor az gáz? Nézhet még egy sikerees futbalista jövő elé?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 20:45
1/25 anonim válasza:
minek erőltetni ami nem megy? inkább még most kezdjen másik sportba, a focit pedig tartsa meg hobbinak
2/25 A kérdező kommentje:
És ezt focistaként mondod vagy csak úgy?
2010. máj. 17. 20:51
3/25 anonim válasza:
Szerintem szerezz valami ilyen szoritós cuccot, hátha akkor ehezebben megy majd ki a térded. Helyrejönni csak pihentetéssel fog, ha nem akkor szerintem valami műtét kell. Majdnem minden focista térdét műtötték már párszor.
4/25 A kérdező kommentje:
Használok szorítót. segít is de sokan ezt mondják hogy az csak egy ideiglenes megoldás.. meghogy haggyam abba de én meg nem tudok élninnélküle...
2010. máj. 17. 21:05
5/25 anonim válasza:
GO dokihoz, egy jó orthopedus kell neked!
az úgyis javasol majd ezt azt, és még 1 tanács, ameddig nem muszály ne műttesd, meg ne sajnáld rá a pénzt, tehát ha egy kezelés 50000 ft, akkor ne mond hogy inkább nem, ha tényleg komolyan gondolod a focit, és ebből akarsz majd megélni....
6/25 A kérdező kommentje:
Van benne valami isgazság, mert én is így gondolkozok.
2010. máj. 17. 21:14
7/25 anonim válasza:
nekem szintén ilyen volt, tért és bokaproblémáim voltak, aztán folytattam és térdszalagszakadás, térdem szétnyílt, bokaszalagszakadás, rándulások, ne próbáld ki hogy milyen szar így élni...
8/25 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy nézhet-e sikeres futballista jövő elé, illetve ez egy hatodrangú kérdés. A fő kérdés az, hogy nézhet-e egy egészséges, élhető élet elé a következő 70 évben, ha így folytatja, vagy egy rövid sportkarrier kedvéért feláldozza magát egy életre, és évtizedekig fájdalommal fog járni.
9/25 A kérdező kommentje:
És szerintetek milyen sportot űzhetnék helyette?
2010. máj. 17. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!