Most akkor az aerob edzésformákkal (pl. úszás, futás) nem lehet izomtömeget növelni?
egy szép, szolid és esztétikus izomzatot futással el lehet érni. tehát tömegnövelésre alkalmas és alkalmazandó.
a legtöbb "testépítő", azok akik már tizenévesen is koksszal gyúrtak és a színpadra izmosodnak, azok már bőven nem az esztétikus, élettanilag helyeselendő testalkat.
igen, ha valaki Ronnie Coleman combokat akar, az futással nem fogja elérni.
Én annyit tudok, hogy naturálként jobb a vádlim, mint a legtöbb kokszosnak (igaz, a vádlim baromi jó genetikájú, mert nagyon mélyed ered), heti 2x vádli edzéstől és 3x futástól gyönyörű lett. mikor lementem a terembe 48-as volt, nulla edzéstől. futás nélkül a kidolgozottsága, különös tekintettel a soleus (gázlóizomra) és a tibialis anteriorra (elülső sípcsonti izom) fejlődött baromi jóra. Ezeket egyértelműen a futás dobta meg, mert hegyre fel futok.
A kondiban évekig próbáltam rájuk edzeni, kevés sikerrel.
szóval én mindig kiállok a futás tömegnövelő alkalmazása miatt, de pontosítok: csak bizonyos testrészekre.
egyébként a lábszár alapgyakorlata a futás a guggolás mellett, nem a vádligépek.
"Egyrészt itt aerob tartományban lévő mozgásról szólt a krdés. Az erőteljes úszás, biciklizés, már kardio, tehát itt már eleve nem ugyanarról beszélsz amiről én."
Tehát akkor az aerob és a kardio edzés nem ugyan az?
Mi a különbség? (Nem túlzottan vagyok jártas a sportban.)
Abszolút nem ugyanaz a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!